2777
2789
عنوان

زشته دختر بگه بیا سر قرار

159 بازدید | 10 پست

ی پسری خاستگارمه ک دوماهه چت میکنیم تا الان ده بار زنگ زدن به بابام ک بیان خاستگاری اما نمیدونم چرا بابام اینجوری میکنه هی عقب میندازه اعصابمو خورد کرده الان امشب دوباره زنگ زدن بابام گفته هنوز معلوم نیست و بزارید بعد ماه صفر وای بخدا دلم میخواس سرمو بکوبم به دیوار الان میگم بقیشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من ی شرایطی دارم ک دلم میخواد زود ببینمش دلم میخواد ک نه مجبورم بعد الان زشته به پسره بگم بیاد خودمون اول همو ببینیم بدون خانواده ک اصلا اره یا نه اگ اوکی بود خانواده هارو در جریان بزاریم

مشکلم اینع زشته من بگم ؟؟؟ اون اصلا نگف بیا خودمون همو اول ببینیم ی راس شماره گرف بیاد خاستگاری؛( البتع عکس همو دیدیم)