2777
2789
عنوان

خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست

عادی خواستگاری کنین توقع طرفو بالانبرین .زنش شد از این کارا کنه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
داداشم نظر من خواسته یا صاف ساده ازش خواستگاری کنه بهتره

اونجوری از نظر بقیه خیلی لاکچری ولی بعدش باید خیلی روراست نظرر کاربرا بشنوه که خیلیاشون توهین امیزه پس بهتره خاستگاری کنه نه خیلی ساااده و نه به اون صورت قرار نیست همه جا جار بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اون پول و بده ب‌نیازمند ب درد اون دنیاشم میخوره هم خدا راضی وهم بنده خدا....خاسگاری ساده خیلی قشنگتره

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
خیلی میترسه جواب نه باشه   : /discussion/topic/7222928/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86?postId=207089947

در هر صورت بخواد نه بگه میگه دیگه این نظر من بود هر چی ب صلاحه پیش میاد ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️