2821
2789

دوستان مامانم كرونا گرفته ديابت داره امروز ١٢ امين روزش بود از شدت بيحالي دو سه دقيقه بيشتر نميتونه سرپا وايسه تجربي اي واسه رفع اين بيحالي و ضعف داريد

الان ديگه اكثر داروهاشم تموم شده علائم ديگه ش خداروشكر روبه بهبوديه ولي اين ضعف و بيحاليه ديگه خيلي اذيتش ميكنه 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تست قندخانه داری اگرزحمتت نیست اول قندش چک کن بهم بگو.... بعدم دارو رمدسیور تزریقی هم گرفته یانه.... ...

نه عزيزم تست قند نداريم 

اره رمدسيور ٦ دوز گرفته الان دو روزه كه رمدسيورش تموم شده 

ولي امروز خيلي زياد بيحال شد دوباره . دو سه روز پيش بهتر بود

تست قندخانه داری اگرزحمتت نیست اول قندش چک کن بهم بگو.... بعدم دارو رمدسیور تزریقی هم گرفته یانه.... ...

من مامانم بستری بوده رمدسیور براش میزدن الان اوردمش خونه بزور بلند میشه از زمین بیحاله کل لثه اش درد میکنع 

دندوناش درد نمیکنه؟منم خانوادم همه بیحالن ب زور از زمین بلند میشن کرونا گرفتن از نوع شدیدش

نه عزيزم دندون درد نداره ولي من خودمم كرونا گرفتم لثه و ريشه ي دندونم درد گرفت يه مدت فك ميكردم دندونامو تو خواب فشار ميدم

تموم نميشه اين لعنتي يه روز خوبي دوباره فرداش ميبيني حالت بد شده !!!!!! 

من مامانم بستری بوده رمدسیور براش میزدن الان اوردمش خونه بزور بلند میشه از زمین بیحاله کل لثه اش درد ...

مامان من هر روز ميرفت بيمارستان با سرم براش تزريق ميكردم 

الان دو روزه رمدسيورش تموم شده ولي امروز بيحاليش تشديد شد

دستگاه تست قند داروخانه داره با80تومن می تونید بگیرید 

باشه براش ميگيريم 

براي رژيم غذايي ميشه بگيد براش چي كار كنم كه زودتر سرحال شه؟

بی حالی و ضعف طبیعی هست در کرونا..... این دارو برای بیماران مبتلا به ایدز استفاده می‌شده...... واسه تقویت سیستم ایمنی...... 1.مصرف مایعات گرم ببرید بالا. 2.رژیم غذایی مریض قندی بایدرعایت بشه. 3.قندمریض چک کنید. 4.غذای چرب اصلا به بیمار مبتلا ندید