2777
2789
عنوان

از وقتی بچم سقط شد حالا همه...

336 بازدید | 28 پست

حامله میشن😔و شنیدنه خبرش منو باز یاده بچم میندازه😔۱ماهه تمومه گریه هام شده بخاطره اون..روحم زخمی شده

همه میگن بسه بچه نبوده اون فقط ۸ هفتش بوده قلب نداشته..

اما من ب همونم دل خوش کرده بودم😔دل خوشیم بود..اولین تجربه بارداریم چ تلخ شد😔

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
ان شاءالله خدا بهت یه نی نی میده نگران نباش

انشاالله😔

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم این تجربه را اما بعد دوباره به لطف خدابچه دارشدیم هنوزم یادآوریش رادوست ندارم ولی دیگه مثل ...

۱۲روز دیگه میشه ۱ماه..قلب نداشت و سقط شد تو۷هفته..شما دلیله سقطتون چیبود؟چند وقت بعدش باردار شدین؟

عزیزم اززمانت لذت ببرچندماه دیگه دوباره اقدام میکنی باردارمیشی ،دیگه هم انشالله این قضیه تکرارنمیشه ...

کاش دیگه تکرار نشه

سلام  منم این تجربه تلخ رو داشتم  ولی خداروشکر بعدش یه دونه بهم داد

چند وقت بعدش باردار شدین؟

منم تو۹ هفته بود دعواباشوهرم داشتم قلبش ایست کرد هشت نه ماه بعدش دوباره باردارشدم نگران نباش خانمی ز ...

خداروشکر ک خدا بهتون جاش بچه سالم داد

من هفته ۱۴سقط کردم درکت میکنم ولی عزیزم باید بخدا توکل کنی و الان تا میتونی بدنت قوی کنی تا ان شاالله چند ماه دیگه اقدام کنی 

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
من هفته ۱۴سقط کردم درکت میکنم ولی عزیزم باید بخدا توکل کنی و الان تا میتونی بدنت قوی کنی تا ان شاالل ...

چشم😢

۱۲روز دیگه میشه ۱ماه..قلب نداشت و سقط شد تو۷هفته..شما دلیله سقطتون چیبود؟چند وقت بعدش باردار شدین؟

عزیزم اصلا نباید خودتو اذیت کنی محکم باش منم سقط داشتم یکی هم قلبش تشکیل نشده بود قورتاژ شد ولی هیچ وقت خودمو نباختم و امیدمو از دست ندادم کلی ازمایش دادم هیچ مشکل خاصی نداشتم فقط دکتر قرص اسپرین داد که خونم لخته نشه باعث سقط میشه احتمالا با دکترت صحبت کن تحت نظر دوباره باردار شو البته بعد 6 ماه خدارو شکر الان دوتا بچه سالم دارم ان شاالله شما هم به زودی باردار میشین💚

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
عزیزم اصلا نباید خودتو اذیت کنی محکم باش منم سقط داشتم یکی هم قلبش تشکیل نشده بود قورتاژ شد ولی هیچ ...

مرسی عزیزم...بعده سقط باردار شدین یا ۲تا بچتون قبل از سقط داشتین؟

مرسی عزیزم...بعده سقط باردار شدین یا ۲تا بچتون قبل از سقط داشتین؟

نه بعدا باردار شدم بعد دوتا سقط

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖