2777
2789
عنوان

سریال چوکور(گودال)

140 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر دوستان کانال تلگرامی دارین که سریال گودال رو با کیفیت ۱۰۸۰ داشته باشه ؟

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

هی گودال تموم شده دارم دیونه میشم میخوام بمیرم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😭😭😭😭😭

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گودال رو نبین غمگینه، به جاش رامو رو نگاه کن

هیچی گودال نمیشه😒😒😒😒😒😒

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
هی گودال تموم شده دارم دیونه میشم میخوام بمیرم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😭😭😭😭😭

منم همین چند دقیقه پیش قسمت اخرشو تموم کردم خدایی خیلی قشنگ بود 😍

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
گودال رو نبین غمگینه، به جاش رامو رو نگاه کن

دیدمش تموم شد 😂😂رامو رو چند روز دیگه شروع میکنم فعلا باید با یاد و خاطره گودال چند وقتی زندگی کنم

هیچی گودال نمیشه😒😒😒😒😒😒

کانال تلگرامی داری که با کیفیت ۱۰۸۰ بزاره گلم؟

منم همین چند دقیقه پیش قسمت اخرشو تموم کردم خدایی خیلی قشنگ بود 😍

بخدا دارم از گریه میمیرم بهش عادت کرده بودم😭😭😭😭😭😳

بخدا دارم از گریه میمیرم بهش عادت کرده بودم😭😭😭😭😭😳

من که میخوام دانلودش کنم بریزم رو کامپیوتر از اول ببینم 

دیدمش تموم شد 😂😂رامو رو چند روز دیگه شروع میکنم فعلا باید با یاد و خاطره گودال چند وقتی زندگی کنم

هعییی شاید باورت نشه ولی من دارم از اول نگاش میکنم