2777
2789
عنوان

خانم های متاهل عزیز ی‌کمک..

155 بازدید | 5 پست

سلام، امیدوارم همگی هم خودشون هم عزیزاشون در سلامت کامل باشن🙏🏻

میخوام جهاز بخرم مامان بابام بازنشسته‌ن.. 

دنبال لوازم خونگی میگردم 

الان هم قیمتا بالان ادم میترسه هرچیزی بخره هم نظرا متفاوت 

یخچال فریزر، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی، جارو برقی و اینجور وسایل چه برندی بگیرم؟

مامانم همه‌چیش ال‌جی هست ولی قدیما هم اصل بودن هم خوش‌قیمت 

ایرانی خارجیش مهم نیست فقط وسایلی میخوام که برام کار کنن.. میشه کمکم کنین🙏🏻

خوبه پولش واست مهم نیست اگه مهم نیست بوش خوبه

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه پولش واست مهم نیست اگه مهم نیست بوش خوبه

مگه میشه توو این دوره پولش مهم نباشه 

بوش که خیلی گرونه فقط ماشین ظرفشوییشو بندر عباس قیمت کردم چند ماه قبل ۲۵ میلیون 

من اگه اینقدر پول داشتم که بوش بخرم اصلا شوهر نمیکردم

مگه میشه توو این دوره پولش مهم نباشه  بوش که خیلی گرونه فقط ماشین ظرفشوییشو بندر عباس قیمت کرد ...

پس مثل من پاناسونیک پارس خزر ال جی بگیر

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
سامسونگ الجی اینا بخر از دیجی کالا قیمت بگیر

الجی نمایندگیش رفتم ولی همه جی‌پلاس بودن. میکفت اصل کم گیر میاد و قطعه‌ایش خراب شه دیگه گیر نمیاد 

خواهرم وسایلشو سامسونگ خررید ۱۳,,سال قبل یخچالش عالی بود ولی ماشین لباسشوییش اصلا خوب نبود