2821
2789

حس میکنم به ادما اعتماد میکنی و صاف و ساده باهاشون هستی ولی ادمایی که بهشون اعتماد کردی و دورت بودن اینطوری نبودن

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادمی هستی که همیشه نون قلبتو میخوری

امسال تو درسم موفق میشم ؟

نامزدم کی بهم پیام میده؟

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
 حس شخص مد نظر، برمیگرده؟ 

تا ۳ وعده برگشت ک هیچ برنگشت دیگ هیچوقت برنمیگردع ولی تو دلش پشیمون میشه حالا ن بعدا ک بفهمه کسیو ک دلسوزش بوده رو از دست داده

میشه برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات بفرستی🌸و خداوند بزرگ تر از درد های ماس❤
تا ۳ وعده برگشت ک هیچ برنگشت دیگ هیچوقت برنمیگردع ولی تو دلش پشیمون میشه حالا ن بعدا ک بفهمه کسیو ک ...

من کی مادر میشم کارشوهرم درست میشه؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
تا ۳ وعده برگشت ک هیچ برنگشت دیگ هیچوقت برنمیگردع ولی تو دلش پشیمون میشه حالا ن بعدا ک بفهمه کسیو ک ...

با کی ازدواج مییکنم خودم اشنا میشم یا سنتیه

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

درمود منم بگو لطفا 

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏