2777
2789
اصلا خوب نیست چون دوست داره شوهرم فقط مال خودش باشه اصلا دوس نداره شوهرم به من محبت کنه یعنی چی اخه ...

آره واسه منم اوایل همینطوری بودش انقد که حسودیش میشد شوهرم بهم کمک اینا میکرد الان بهتر شده 

ولی یه چیزی بگم مسائل شخصیتتو هم تو جمع بروز نده  مثل چیزایی  که به مادر شوهر و خانوادش مربوط نیس 

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 
برام رب خونگی درست میکنه گوشت ولوبیاسبزبسته بندی میفرسته سبزی قورمه موهرسال میده اینجورکارازیادمیکنه ...

نه به این شوریِ شور نه به نمکی مادر شوهرم یه سالِ مستقل شدیم فقط یه بار دعوتمون کرده 😑

کلا منو هم حساب نمیکنه زنگ بزنه شخصیتش خیلی خشکِ ولی مامانم برعکسِ همیشه شوهرمو تحویل میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به این شوریِ شور نه به نمکی مادر شوهرم یه سالِ مستقل شدیم فقط یه بار دعوتمون کرده 😑 کلا منو هم ...

مادرشوهرمن حتاشباهم گیرمیده خونش بمونیم بااینکه خونمون تویه خیابونه اصلابه این فک نمیکنه ک خونش انقدررفت وامده اگه کروناگرفتم چ خاکی بریزم سرم

الان نوه هاش ازاینورخونه میدون اونورازاونوربه اینورجیغ میزنن منم ازسروصدامتنفرم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
مادرشوهرمن حتاشباهم گیرمیده خونش بمونیم بااینکه خونمون تویه خیابونه اصلابه این فک نمیکنه ک خونش انقد ...

به نظرم خیلی دوست داره واسه من که حالا فامیلِ ولی بی بخارِ 😑

وسواسی بی نهایت بیاد خونت باید خودش غذا درس کنه طرفاشم از تو جدا هست . از ی طرفم با خداست اینشم دوس ...

پس چرا میاد خونت ؟ 

والا دیگه 😑

شوهرت چیزی نمیگه بهش🤨

به نظرم خیلی دوست داره واسه من که حالا فامیلِ ولی بی بخارِ 😑

مادرشوهرمنم خالمه نمیدونم دوستم داره یا نه هم خوبی کرده بهم زیادهم بدی

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

اهل زیرآب زنی نیست.

پیش بقیه کلی به آدم احترام می‌ذاره.

بیا خونم کمک می‌کنه.

عاشق شوهرم و دخترمه ولی مطمئنم منو خیلی دوست نداره😂

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
اهل زیرآب زنی نیست. پیش بقیه کلی به آدم احترام می‌ذاره. بیا خونم کمک می‌کنه. عاشق شوهرم و دخترمه ...

عزیزم اکثر مادر شوهرا عروساشونو خیلی دوست ندارن این که مسلمه  

😂😂😂

اصلادبرام مهم نیست. چون منم خیلی دوسش ندارم. البته ازش بدم نمیاد. دوست ندارم هیچ وقت اتفاق بدی براش بیفته. رابطمونم خوب و با احترامه. ولی دوسش ندارم.

مادرشوهرمنم خالمه نمیدونم دوستم داره یا نه هم خوبی کرده بهم زیادهم بدی

عه واسه منم خالمه بدی هم زیاد کرده بهم ولی فعلا چون دوریم کاری نداره باهامون 

ولی دیگه نکشیدم خونمون تو یه طبقه بود جدا شدیم

😂😂😂 اصلادبرام مهم نیست. چون منم خیلی دوسش ندارم. البته ازش بدم نمیاد. دوست ندارم هیچ وقت اتفاق ب ...

عین منی که 🤣🤣

😂😂😂

اصلادبرام مهم نیست. چون منم خیلی دوسش ندارم. البته ازش بدم نمیاد. دوست ندارم هیچ وقت اتفاق بدی براش بیفته. رابطمونم خوب و با احترامه. ولی دوسش ندارم.

عه واسه منم خالمه بدی هم زیاد کرده بهم ولی فعلا چون دوریم کاری نداره باهامون  ولی دیگه ن ...

خیلی خوبه ک جداشدین حتااگه مادرشوهر خوب باشه سخته