haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 عنوان نمک دریا خانم ها یه سوال 393 بازدید | 14 پست من برای پاکسازی کف سر و بخاطر چربی سرم نمک دریا دو قاشق تووی یک لیوان آب زدم به سرم بعد ۱۰ دقیقه شستم آخر حمام ولی سرم پوسته میده ممکنه بهم نساخته باشه؟کسی استفاده کرده؟تجربه ای داره، الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 1400/06/18 | 18:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 خوب پوستای اضافی دارن میرن دیگه باید خوب ماساژ میدادی هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17506 خب سرت بیش از حد خشک شده چربیش کلاً حدف شده پوسته پوسته شده، مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 خب سرت بیش از حد خشک شده چربیش کلاً حدف شده پوسته پوسته شده، اخه ریزش مو دارم طی دوسال موهام همه ریختن خسته شدم دکترم رفتم فایده نداشت مزو تراپی کردم نمیدونم چشه الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 خوب پوستای اضافی دارن میرن دیگه باید خوب ماساژ میدادی یعنی ادامه بدم دوباره؟ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 یعنی ادامه بدم دوباره؟ پوستت خشکه یا چرب؟من چربم با روغن درخت چای و جوجوبا پاکسازی میکنم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 پوستت خشکه یا چرب؟ من چربم با روغن درخت چای و جوجوبا پاکسازی میکنم شما راضی هستی؟ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 شما راضی هستی؟ اره ولی خوب باید ماساژ بدی وگرنه پوسته ها تو موهات میمونن ظاهر زشتی داره هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 پوستت خشکه یا چرب؟ من چربم با روغن درخت چای و جوجوبا پاکسازی میکنم ببخشید یه سوال دیگه شما ریزش مو نگرفتین زدین؟ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
ro34 عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2686 ببخشید یه سوال دیگه شما ریزش مو نگرفتین زدین؟ مزو چند جلسه رفتي؟چرا راضي نبودي؟
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 ببخشید یه سوال دیگه شما ریزش مو نگرفتین زدین؟ ن همون اندازه طبیعی ک هر روز میریزه...ک اون عادیه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 اره ولی خوب باید ماساژ بدی وگرنه پوسته ها تو موهات میمونن ظاهر زشتی داره اخه من ریزش مو دارم میترسم با ماساژ بریزه خسته شدم از ریزش مو الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
haniye125 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 729 مزو چند جلسه رفتي؟چرا راضي نبودي؟ ۴ جلسه رفتم ولی فرقی برا من نداشت دیگه میترسم برم حموم یا موهام شونه کنم الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17506 اخه ریزش مو دارم طی دوسال موهام همه ریختن خسته شدم دکترم رفتم فایده نداشت مزو تراپی کردم نمیدونم چشه ... ببین گلم تغذیت چطوره؟ خوب پروتئینو ویتامین مصرف میکنی؟ شامپو چی میزنی؟ من به شخصه معتقدم این دو تا فاکتور خیلی مهمه مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 اخه من ریزش مو دارم میترسم با ماساژ بریزه خسته شدم از ریزش مو ماساژ کف سر باعث میشه جریان خون بره بالا بهتره ک هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁