2777
2789
انشاالله بری😍

مرسی عزیزم😍

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
تتلوووو🤮🤮🤮🤮 مفتم بدن کروناهم نباشه نمیرم

عزیزم نگران نباش‌ نه دعوتی نه مفت هست ،نه براش مهمی 

والا به یه ورش که میری یا نه 

انقدر طرفدار داره که به ۴ تا زن بیکار نیاز نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب ابی کنسرت داره استانبول 😍

ابی مگه چندسال پیش تور جهانی نذاشت گفت آخرین کنسرت هامن دیگه اینا .. باز هر سال داره کنسرت می زاره .‌‌خییییلی هم پیر شده  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
قبلا خیلی طرفدار تتلو بودم الانم اهنگای قدیمیشو دوس دارم از موقعی ک ب فالووراش فوش دادو اهنگاش کلا ...

عزیزم سبک رپ کلا فحش هست بقیه خواننده هام فحش میدن

تتلو هم زیاد تو آهنگ های عاشقانه فحش نمیده

عزیزم سبک رپ کلا فحش هست بقیه خواننده هام فحش میدن تتلو هم زیاد تو آهنگ های عاشقانه فحش نمیده

😑😑

عزیزم یاسم رپ میخونه من تا حالا ندیدم فوش بده

در ضمن تتلو بعضی اهنگاش رپه و سبک اصلیش رپ نیس من حتی بعضی اهنگاشو دیدم که رپ نبوده ولی یه سری حرفا زده که واقعا عجیبه برام

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
به خدا اونم نمیخواد شماها زو ببینه😐😐 کنسرت مال طرفداراش هست  انقدر طرفدار داره   ...

هی تورو به پشمش حساب کرده بسه

پشم جون😂😂😂

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من طرفدارشم برام اهنگ میده بیرون خیلی از شعر های عاشقانش برای طرفداراش گفته  حتی ...

@نی_نی_یار_شب  

این بی ادبهای دهه ی هشتادی

واقعا اینجا چیکار میکنن؟

@نی_نی_یار_شب  

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓