امسال بخونی ایشالا زیر 1000 واسه هر درس چند تا منبع میخوندی با یکی میشه قبول شد ؟
ببین بستگی داره ، یه ضرب المثل میگه یه حرکت رو هزار بار تکرار کنی بهتره اینکه که هزار تا حرکت رو یک بار تمرین کنی (امیدوارم متوجه شده باشی چی گفتم😑😑) منظورم اینه که اره با منبع کم هم میشه ولی باید بخونی واقعا
امسال بخونی ایشالا زیر 1000 واسه هر درس چند تا منبع میخوندی با یکی میشه قبول شد ؟
دقیقا نشمرم که کلا چند تا منبع دارم ولی خب برای هر درس یکی دارم حداقل و حداکثر دو تا دیگه ، امسال گفتم باید منابعم رو حتما تموم کنم و بعد برم سراغ منابع بعدی
دوستانی که تو درس انگلیسی مشکل دارن کلاس های کنکور مارو از دست ندن❤
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ... امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
کتاب تست فقط برای تخصصی بخرم ریاضی و شیمی و زیست و زبان وفیزیک کافیه
مشاور لازمه
با روزی ۵ساعت خوندن میشه قبول شد
کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.