2777
2789

کسی میشناسین چاق نشه توش؟؟

چقد طول میکشه ادم خوب شه من زود فهمیدم دارو خوبش میکنه دیگه؟

موهام کمتر میریزن خوب شه؟🥺🥺

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
خوب که نمیشی کنترل میشه قرص بخوری چاق نمیشی

بعد ببخشید تو رژیم غذاییم تغییری باید ایجاد کنم؟ 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد ببخشید تو رژیم غذاییم تغییری باید ایجاد کنم؟ 

تغییر خاصی نیاز نیس

کلم نخور

شلغم‌ هم‌ نخوری بهتره

ماهی بخور و نمک دریا

من ماست هم نمیخورم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

من  ۱۴ ساله  قرص مصرف میکنم  کنترل  شده  خوب نشدم 

هر ۶ ماه یکبار باید بری دکتر آزمایش بدی   

داروهاتو  کم و زیاد کنه  که  بدنت عادت نکنه  

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

حتما كنترل كن و زود به زود دكتر برو

من انقدر پشت گوش انداختم كه ديروز فهميدم به تيروئيد بدخيم مبتلا شدم و بايد عمل بشم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
منم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم و فهمیدم کم کاری دارم متاسفانه. من ادم مضطرب و حرص خوریم ، فکر میکنم ع ...

منم افسردگی دارم و خستگی خیلی زیاد اینام بود توش 

فقط کلم و شلغم نباید بخوری

خداروشکرررررر

حالا احتمالن از فردا فقط هوس کلم کنم😂😂😂😂

نون و کلم 

اب و کلم هوا و کلم

تغییر خاصی نیاز نیس کلم نخور شلغم‌ هم‌ نخوری بهتره ماهی بخور و نمک دریا من ماست هم نمیخورم

مرررسی عزییزم

احتمالن من از فردا هوس هوا و کلم کنم همش😂😂😂😂

من  ۱۴ ساله  قرص مصرف میکنم  کنترل  شده  خوب نشدم  هر ۶ ماه یکبار بای ...

وای ۱۴ سال🥺🥺🥺

بله من کم کاری تیرویید شدید دارم . ولی حتی بعد زایمان هم چاق نشدم . سالهاست بین ۵۰ تا ۵۵ نوسان داره ...

خداکنه منم چاق نشم🥺🥺

حتما كنترل كن و زود به زود دكتر برو من انقدر پشت گوش انداختم كه ديروز فهميدم به تيروئيد بدخيم مب ...

انشاءلله زود زود سلامتیتون کامل شه عزیزم

من جواب ازمایشم دیروز اومده اگ ۲۸ ب بعد برم دکتر عب نداره ک؟