2777
2789

قسمت پروفایل برو بخش درخواست مرجوعی   کالایی که میخوای مرجوع کنی و انتخاب کن  اگ خود دیجی کالا ارسال کرده باشه  ی روز تعیین میکنی خودشون میان بسته رو میگیرن  پولم نمیگیرن 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قسمت سفارش ها بزن بعد مرجوع اون کالارو بزن

تو اطاعات حساب من هم یه شماره حساب بده تا پولشو برات بفرستن

میگن :  دلت هر وقت برای کسی تنگ شد :  نگاش کن!  نبود  صداش کن!  نشنید  دعاش کن . . .

برو تو اپلیکیشن همونجا ک لیست خریدات هست همون تحویل داده شده ها... با دستت صفحه رو ب راست بکشی ی قسمت مرجوعی هم داره اونو بزنی میتونی کالایی ک میخوای مرجوع کنی

بعد اینکه اومدن بردن پول ب حساب برمیگرده

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

وارد حسار کاربریت میشی، میری قسمت مرجوعی، عکس و توضیحات می‌فرستی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
برو تو اپلیکیشن همونجا ک لیست خریدات هست همون تحویل داده شده ها... با دستت صفحه رو ب راست بکشی ی قسم ...

هر کاری میکنم نمیتونم فقط قسمت مرجوع شده داره که اونم خالیه

به کسی که آورده زنگ بزنم میاد میبره؟

خودشون بررسی می‌کنن بهت اطلاع میدن که کی و چه زمانی میاد پس می‌گیره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
هر کاری میکنم نمیتونم فقط قسمت مرجوع شده داره که اونم خالیه

خالیه چون تاحالا مرجوع نکردی

من برنامشو پاک کردم رو گوشیم وگرنه عکسشو میفرستادم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️