2777
2789

خیلی استرس دارم من ی بار بهمن اقدام کردم ک ماه دوم اقدام گرفت ولی نمیدونم چرا رشدش تو ۶ هفته متوقف شد ومجبور شدم فرودین سقط کنم الان خواستم دوباره اقدام کنم از ی طرف میترسم نکنه دوباره مشکلی پیش بیاد از ی طرف هنوز واکسن کرونا هم نزدم نمیدونم کاردرست چیه😔

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه از شرایط زندگیت و انگیزه ت بگی ؟؟

شرایط زندگیم خوبه خداروشکر 😘همسر خوبی دارم ی پسر ۵ ساله هم دارم بیشتر دلم برا پسرم میسوزه خیلی تنهاس این دوسالم ب لطف کرونا نشد مهد ببرم نه جایی😔

شرایط زندگیم خوبه خداروشکر 😘همسر خوبی دارم ی پسر ۵ ساله هم دارم بیشتر دلم برا پسرم میسوزه خیلی تنها ...

خب بچه دوم که اسباب بازی نیست

ب جای این با بچت بازی کن وقت بگذرون مهد کودک انلاین ثبت نامش کن 

بچه دوم بیاد تا یک سال درگیر حاملگی بعدش تا دوسال درگیر تر و خشک کردنش اون موقع بچت تنها تر میشه

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
اره اونو ک باید مشورت کنم از طرفی سنمم دیگ داره بالا میره

اره منظورم اینه ببین دکتر میگه صبر کن واکسن بزن یا نه

چون هرچی سن بچه اولت کنار باشه بهتره (البته بالای ۳سال) و خوب سن خودت هم مهمه 

بله برای بچه دوم. ۳۹ سالمه و یه دختر ۶ ساله دارم. نه بخاطر کرونا، کلا نمیدونم که بچه دوم درسته یا نه ...

اره بابا بچه دوم خداییش خوبه واقعا فکرشو کنیم ی بچه کمه بعدا بزرگ میشه تنهای تنها حداقل بزار ی خواهر یا برادر داشته باشه

اره منظورم اینه ببین دکتر میگه صبر کن واکسن بزن یا نه چون هرچی سن بچه اولت کنار باشه بهتره (البته ب ...

بنطرت ۳۰ سال بالا نیس؟هر چند باور کن رفتم دکتر زنان ی بار ی خانونی اومده بود بچه دوم باردار بود ۴۶ سالش بود خودم امیدوار شدم