2777
2789

حوصله کلاس رفتن ندارم و میخام تو خونه یاد بگیرم لطفا تو یوتیوب یا اینستا یا هرجای دیگه کانالی سایتی جیزی میشناسین ک زبان انگلیسی رو(البته فقط مکالمه رو میخام نه گرامر)خوب و واضح یاد بده لطفا ب منم معرفی کنید

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

عزیز دلم واقعا نمیشناسم...

ولی بهت کتاب معرفی میکنم

اگر از پایه میخای شروع کنی کتاب های لتس گو یا فمیلی فرند ۱ تا ۶ رو خریداری کن و بخون

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
عزیز دلم واقعا نمیشناسم... ولی بهت کتاب معرفی میکنم اگر از پایه میخای شروع کنی کتاب های لتس گو ...

راستش با ویدیو بهتر یاد میگیرم

بعد این کتابا فقط مکالمه هست؟؟

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش با ویدیو بهتر یاد میگیرم بعد این کتابا فقط مکالمه هست؟؟

کتاب های جامع و کاملی ان..

شامل مهارت مکالمه

گرامر

یادگیری لغات جدید

رایتینگ...و ریدینگ میشه

من خودم به ۴راگبر هام این کتاب رو اموزش میدم و خداروشکر خیلی راضین

عزیزم ی توضیجی هم راجع به کلاس هام بدم بهت..

کلاس های من ب صورت خصوصی برگزار میشه با از طریق وویس یا تماس تصویری

در هر روز و هر ساعتی ک فراگیر بخاد..یعنی مقلا شب قبل باهام هماهنگ میکنی ک فردا فلان ساعت کلاس باشه و من تایممو باهات ست میکنم

در کلاسهامون هم تمام مهارت های ریدینگ رایتینگ اسپیکینگ و لیسنینگ رو داریم...

با قیمت خیلی مناسب تر از اموزشگاها

من ۷ سال یابقه کار در موسسات و همچنین دارای مدرک اموزگاری تی تی سی هستم پس از لحاظ تجربه نگران نباش😍❤❤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
کتاب های جامع و کاملی ان.. شامل مهارت مکالمه گرامر یادگیری لغات جدید رایتینگ...و ریدینگ میشه من ...

مرسییی عزیزم