2777
2789
عنوان

خیانت و بی وفایی همسر

332 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها. من دوسال پیش ازدواج کردم. اولش یکم‌باهم جر و بحث داشتیم بعد ۹ ماه بهم‌گفت باید مهریتو ببخشی اگه منو دوس داری منم بخشیدم بعدم‌گفت توو ازدواجون نحسی افتادا بیا جدا شیم دوباره عقد کنیم. چون خیلی اصرار کرد قبول کردم اصلا فکر نمیکردم میخواد منو بپیچونه میدونم از سادگیم بود کارام. خلاصه الان هنوز توو خونش زندگی‌میکنم اونم هی میپیچونه میگه فعلا عقد نمیکنم. از طرفی به خانوادمم نمیتونم بگم از پا میفتن. تازه داره کاراشو میکنه بره خارج از کشور. بچه ها کمکم کنین. الان حس انتقام‌منو گرفته. بنظرتون چیکار‌کنم. واقعا چیکار‌کنم چوب سادگیمو خوردم ولی چیکار‌کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐چطور این کارو کردی؟؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

واقعا میگی یا دوربین مخفیه؟؟؟؟؟؟؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عزیزم اون باید بیاد تو رو راضی کنه، اونوقت تو هرکاری کردی بمونه؟ 😧

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

همین الان عضو شدی و تاپیک خیانت گذاشتی      خدا من و محو کن🍂

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

با یه وکیل مشورت کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰