2777
2789

خیلی کسل و بی حالم چن روزه مدام سردرد دارم اشتهام صفره مثلا الان از دیشب هیچی نخوردم

شبا دیر میخابم روزا دیر بیدار میشم خیلی بده اینطوری چطوری تغیر کنم خستم از این وضع

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

به روانشناس مراجعه کن گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا

اره گلم

البته اگه فقط چند روزه که اینطوری یه تست کرونا بده

اگه طولانی مدت هست به روانشناس مراجعه کن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اره گلم البته اگه فقط چند روزه که اینطوری یه تست کرونا بده اگه طولانی مدت هست به روانشناس مراجعه ک ...

کورنا نیست چون تازه از شرش خلاص شدم

یجورایی بب انگیزه ام و خسته

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی
کورنا نیست چون تازه از شرش خلاص شدم یجورایی بب انگیزه ام و خسته

اها

اگه تازه از کرونا درومدی احتمال داره عوارضش مونده روت

بعضیا بعدش افسردگی میگیرن

تنها کسایی ک اصلا اهمیت ندارن فامیل شوهره

فامیل شوهر که فقط دنبال ایراد پیدا کردن از عروسن که به پسرشون بگن این چه زنیه گرفتی، کلا هرچی از دهنشون درمیاد به من و جاریم میگن، حالا خودشون کلا افسردن وجنگ و دعوا دارن باهم واسه خودشون همه چی اوکیه، نوبت ما که میرسه عیبه!!! بخدا عامل تمام حال بدم خودشونن ازبس مخ شوهرمو کار میگیرن که ازمن بدش بیاد