2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز صبح که میرم سرکار چندتا ایت الکرسی صدفه به حساب محک هر روز و دوتا فرزند معنپی دارم و هر روز استغفار چندقل یس معراج و واقعه و چندتا سوره دیگه حتما روزانه میخونم و پنجشنبه ها خیرات میدم و صدقه میندازم صندوق صدقات و تا جایی که بشه کسی نیاز داشته باشه کمک میکنم زندگیم یکم تغییر کرده ولی طولانی مدت جواب میده اثراتشون زیاده ولی زمان میبره چون چندسالع از خدا خونه میخوام هنوز مخیا نشده ولی من دیگه به این کارا عادت مردم برام خوشابند شده 

سوره کهف رو با مداد تو یه کاعذ بدون خط نوشتم و انداختمش تو یه شیشه ی سر باریک

هرشب سوره ذاریات مزمل طلاق و انشراح میخونم

اول هر ماه قمری یه مرغ قربونی میکنم به نیت دور بودن اتفاقات بد از خودم و خونوادم و هرجایی که میرم

مبلغی از حقوق خودم و همسرم رو اخر هر ماه به نیازمند کمک میکنم

به حیوانات غذا میدم

یه ظرف گندم دارم به تعداد یکی بیشتر از نفرات خانواده سکه انداختم داخلش 

واقعا تاثیر این موارد رو به چشم خودم دیدم🙂

یک عدد دبیر خوشحال اینجا نشسته😍

همه کار کردم حتی خرج یتیم دادم حتی صدقه دادم حتی نذری ولی دریغ

منم به خدا هرکاری بگی میکنم ولی مالم اصلا برکت نداره اصلا نمیفهمم حقوقم کجا میره با اینکه ن حروم خوری میکنم نه بی زحمت پول درمیارم انقدر برای همون مالم زحمت میکشم

ینی چی بدون خط؟بعد اینارو ازکجا یاد گرفتتید؟

برگه ی بدون خط مثل برگه ی دفترهای نقاشی

عزیزم 🥰

یه زمانی با وجود بهترین و بیشترین تلاش ها بدون هیچ دلیلی بدترین وضعیت مالی رو داشتیم و هیچ گونه برکتی تو پولمون نبود

شاید باورتون نشه ولی بعد از تقریبا سه سال درکمال ناباوری ماشین خریدیم و یه خونه دویست متری تو بهترین جای شهر ساختیم.

کلی سرچ کردم تا به این نتایج رسیدم🌹

موفق باشی دوستم😘

یک عدد دبیر خوشحال اینجا نشسته😍