2777
2789

قدیمی هامون کارهای مختلفی به این نیت که برکت و خیر به خانه  و زندگی شون ببخشند انجام می دادند .

برای مثال :

_تو کسب و کارشون دقت و سخت گیری بیشتری برای کسب حلال به خرج می دادن ( مثلا کاسب ها موقع وزن کشی جنس مشتری بعد از این که ترازو به تعادل می رسید کمی بیشتر از اون جنس می ریختن تا مایه ی برکت مالشون بشه) 

_دیون مالی و خمس و زکات دارایی شون رو قبل از موعد یا بیشتر از مبلغی که موظف بودند می پرداختن( مثلا بعضی ها هر مالی به دست می آوردند خمسش رو جدا می گذاشتند با این که پرداخت خمس در پایان سال خمسی واجبه)

_تو سر در خانه ها نام خدا ، آیات قرآن ، وان یکاد و... حک می کردند یا کاشی کاری می کردند ، هم طور داخل خونه به صورت تابلو و....یاد و نام خدا و اولیا خدا رو برای معنویت و برکت خونه نصب می کردند 

_تو خونه شون قرآن می خووندن و اذان می گفتند .

_مهمان رو مایه ی برکت خونه می دیدند و سعی می کردن سفره شون با پذیرایی از مهمان ها پر برکت تر شه .

_روضه و مولودی و مراسم مذهبی مختلف تو خونه شون برگزار می کردن 

_غدای نذری  طبخ می کردن و سفره ی نذر پهن می کردن و   قربانی نذر می کردن و بین  نیازمندان یا همسایه ها یا آشناها و.. پخش می کردن 

و...

شما برای خیر و برکت و معنویت بخشیدن به خانه و زندگی تون چه می کنید؟

سعي کردم سوره واقعه بخونم هر شب چند شب نتونستم

صبحها بیدار میشم پنجره هارو باز میکنم، اسپند دود میکنم یا چوب دارچین میسوزونم

من در این تاریکي فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگي ام را بچرد.تیکر رسیدن به هدف

من هر روز صبح زود ک بیدارمیشم اسپند دود میکنم و صدقه میزارم کنار 

و همیشه ایه الکرسی میخونم 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه طور بهشون رسیدگی می کنید؟

نزدیک محل زندگی یه زمین خالی هست روزی دوبار غذا میبرم میزارم تو بشقاب چن جا هم گربه ها هم سگ ها در طول روز میخورن بعدم ظرفشو جمع میکنم که کثیف نشه، حدود سه تا سگ که آخر شب میرن، ده تا گربه. 

من چهار قل آویزون کردم سردرخونه

به گنجشکا غذا میدم

مال حروم نمیخوریم

به جوونای مجرد کمک میکنیم

صدقه میدیم

قرآن میخونیم

ذکر استغفار رو میگیم

دعای معراج میخونم

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن

برای درامان بودم از اجنه کافر ایته الکرسی رو روی کاغذ نوشت و در بالاترین نقطه خونه گذاشت. وخیلی کارهای دیگه

این سو کشان سوی خوشان, ان سوکشان با ناخوشان.یا بشکند یا بگذرد کشتی در این سیلاب ها.....

من همین ک گناهامو ترک کنم خیلی هنرکردم🙁

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

صدقه البته مادرشوهرم اول ماه میندازه میگه برای چند روز منم گاهی میندازم 

دعا و سوره های مختلف 

زکات قراره بدیم ان شاءالله 

قربونی هم سالی یکی دو تا میکنیم 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
من همین ک گناهامو ترک کنم خیلی هنرکردم🙁

این که کسی به حدی برسه که زندگی اش خالی از هر معصیتی باشه ، واقعا هنره. 

تو احادیث هم گفتن روزی که گناهی نکردیم عیده.

انشالله که موفق باشید در راه دوری جستن از گناهان .

اول هرکار بسم الله گفتن ، اسپنددودکردن ، هرروز حتی چندایه قرآن خوندن، آیت الکرسی ، صلوات هدیه به امام زمان کردن برای ظهورشون دعاکردن ، ظرف کثیف سرظرفشورنذازین، اشغال شب خونه نمونه , تارای عنکبوتو پاک کنین ازخونه و....