2777
2789

اوایل خیلی اخلاقش خوب بود مجازی اشنا شدیم ازش خیلی خوشم اومده بود دوبار هم قرار گذاشتیم ولی هرچی می گذشت انگاری خودشو نشون میداد بد دهن و بداخلاق و بی تفاوت بود نسبت بهم منم تحمل این رفتارا رو نداشتم کات کردم و بلاکش کردم ولی حس بدی دارم انگار یه چیزی رو گم کردم و دپرس و ناراحتم چیکار کنم زود فراموشم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ع تو اینستا دوس پسر گیر میارین تهش همین میشه دیع

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

خودتوسرگرم کن گروهی چیزی برو

جوری ازیادت برع ک اصلااین ادم ازاول نبوده

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  

خودتو مشغول کن نذار  بیکاربمونی ک بهش فکر کنی

(🕊زیارتنامه ی شهدا🕊🌹اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱شادی_روح_شهدا_صلوات

پیاماشو پاک کن عکساشم پاک کن هیچی نذار بمونه ازش چندروز سعی کن خوش بگذرونی آهنگ بذاز برقص بستنی بخور فیلم ببینن و خودتو مشغول کن اگه بیکار باشی یادش میفتی و هرموقع یادش افتادی یاد بدیاش بیفت

کاربر جدید نیستم.