2777
2789
عنوان

علایم بارداری پوچ

3565 بازدید | 23 پست

سلام به من گفتن بارداری احتمالا پوچه و یک هفته دیگه سنو انجام بدم باز ، 

چرا لک و درد و خونریزی ندارم ؟

اخه بارداری قبلیام که پوچ نبود همیشه با لکه بینی درگیر بودم حالا این یکی که سالم نیست هیچ لکی ندارم 

قبلیا به روش دیگه ای از دستم رفتن 

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد و لک نداشتم ولی پوچ بود و به زور سقطش کردم

ولی اونی که جتین تشکیل شده بود رو افتادم لکه بینی و سقط خود به خودی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
منم درد و لک نداشتم ولی پوچ بود و به زور سقطش کردم ولی اونی که جتین تشکیل شده بود رو افتادم لکه بین ...

چند هفته قطعی قهمیدی پوچه ،کورتاژ کردی یا دارو سخته دردش؟

دکتر نگفت دلیلش چیه و باید چه آزمایشی داد؟

چند هفته قطعی قهمیدی پوچه ،کورتاژ کردی یا دارو سخته دردش؟ دکتر نگفت دلیلش چیه و باید چه آزمایشی داد ...

هفت هفته گفتن پوچه فقط ساک خالیه گفتن دوهفته دیگه بیا شاید تشکیل بشه ۹ هفته رفتم بازم ساک خالی بود

۱۱ هفته هم رفتم

درنهایت سقطش کردم

نه کورتاژ نکردم کورتاژ خوب نیست 

من با دارو و گرمیجات و ورزش انداختمش

دکترم گفت احتمالا از ضعف اسپرم یا تخمک باشه

اولین کار ازمایش اسپرم نوشت برا شوهرم

هنور نرفتیم انجام بدیم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
هفت هفته گفتن پوچه فقط ساک خالیه گفتن دوهفته دیگه بیا شاید تشکیل بشه ۹ هفته رفتم بازم ساک خالی بود ...

یعنی منم تا ۱۱هفته وایسم ؟ زیاده میترسم بد باشه همینکه نمیخوام الکی علافش بشم زودتر تموم شه بره اگه سالم نیست

برای منم پوچ بود کورتاژ شدم چون هیچ جوری سقط نشد. حتی تا ۱۳ هفته وایسادم. هیچ علایمی نداشتم. بتام دو برابر میشد خوب و خوش بودم تا فهمیدم قلب تشکیل نشده 😐😐

آینده حتما" زیباست.🥰
برای منم پوچ بود کورتاژ شدم چون هیچ جوری سقط نشد. حتی تا ۱۳ هفته وایسادم. هیچ علایمی نداشتم. بتام دو ...

برامن جنین هم نیست فقط ساکه

برای منم پوچ بود کورتاژ شدم چون هیچ جوری سقط نشد. حتی تا ۱۳ هفته وایسادم. هیچ علایمی نداشتم. بتام دو ...

با دارو هم نیوفتاد؟ 

برا من از اولم معلوم بود یه مشکلی هست چون بتا رو سه روز بعد تکرار کردم حتی دوبرابر هم نشده بود