2777
2789

سلام شده برای امتحان نهایی فقط جزوه امتحانی بخونین و نمره خوب بگیرین؟چه جزوه ای؟؟مثلا بنی هاشمی شب امتحان.....

خیلی برام مهمه اگه تجربه ای دارین بگین ممنون

مرد باشی یا زن مرگ تمامت میکند انسان باش تا جاودانه بمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ریاضیو تو طول سال نخوندم دوسه فصل اولشو اونم نه کامل

با پوریاضی ۸ ساعته،،،ریاضیو نمره م خوب شد

بنظرم ادم اگه خودش بخواد میشه

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
میخوام دیپلم مجدد بگیرم گفتن باید نهایی دوازدهم رو امتحان بدم

اررره خب تو خوندی سالای قبلو فقط واسه ی مرور جزوه کافیه

موفق باشی عزیزم

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
اررره خب تو خوندی سالای قبلو فقط واسه ی مرور جزوه کافیه موفق باشی عزیزم

بله دیپلم دارم اما برای کاری باید دیپلم انسانی بگیرم اما چند ساله از دیپلم گرفتنم گذشته همه چی یادم رفته شنیدم بعضیا فقط جزوه میخونن 

مرد باشی یا زن مرگ تمامت میکند انسان باش تا جاودانه بمانی
بله دیپلم دارم اما برای کاری باید دیپلم انسانی بگیرم اما چند ساله از دیپلم گرفتنم گذشته همه چی یادم ...

عزیزم ی مرور کن یادت میاد نگران نباش جزوه رو بخون بسپز دست خدا