گل_سرخ۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 71 عنوان دوستان کمک لطفا کسی برای امتحان نهایی فقط اکتفا به جزوه کرده میشه قبول شد 161 بازدید | 8 پست سلام شده برای امتحان نهایی فقط جزوه امتحانی بخونین و نمره خوب بگیرین؟چه جزوه ای؟؟مثلا بنی هاشمی شب امتحان.....خیلی برام مهمه اگه تجربه ای دارین بگین ممنون مرد باشی یا زن مرگ تمامت میکند انسان باش تا جاودانه بمانی 1400/06/18 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaperansa عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3609 پایه تحصیلیت عزیزم ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️ وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
گل_سرخ۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 71 میخوام دیپلم مجدد بگیرم گفتن باید نهایی دوازدهم رو امتحان بدم مرد باشی یا زن مرگ تمامت میکند انسان باش تا جاودانه بمانی
aaaperansa عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3609 عزیزم من ریاضیو تو طول سال نخوندم دوسه فصل اولشو اونم نه کاملبا پوریاضی ۸ ساعته،،،ریاضیو نمره م خوب شدبنظرم ادم اگه خودش بخواد میشه ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️ وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
aaaperansa عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3609 میخوام دیپلم مجدد بگیرم گفتن باید نهایی دوازدهم رو امتحان بدم اررره خب تو خوندی سالای قبلو فقط واسه ی مرور جزوه کافیهموفق باشی عزیزم ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️ وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
گل_سرخ۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 71 اررره خب تو خوندی سالای قبلو فقط واسه ی مرور جزوه کافیه موفق باشی عزیزم بله دیپلم دارم اما برای کاری باید دیپلم انسانی بگیرم اما چند ساله از دیپلم گرفتنم گذشته همه چی یادم رفته شنیدم بعضیا فقط جزوه میخونن مرد باشی یا زن مرگ تمامت میکند انسان باش تا جاودانه بمانی
aaaperansa عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3609 بله دیپلم دارم اما برای کاری باید دیپلم انسانی بگیرم اما چند ساله از دیپلم گرفتنم گذشته همه چی یادم ... عزیزم ی مرور کن یادت میاد نگران نباش جزوه رو بخون بسپز دست خدا ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️ وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..