2777
2789
عنوان

با خوندن این متن،تو کیو داری که مثله کوه پشتته

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه لاک هم هوس میکنن؟ حالا چون لاک نیاورده دیگه پشتش نیست؟؟ والا من الان چه شوهرم باشه چه بابام زنگ بزنم بگم واسم لاک بیارین به عقلم شک میکنن😂 ولی جفتشونم واقعا کوه ان برام،حتی یبار ناخن پام خون اومد شوهرم خیلی اتفاقی فهمید اومد از سرکار منو برد دکتر،،خودم اینطوری بودم😐 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
از نگین بدم میاد

اوممم من ن بدم میاد ن خوشم میاد ازش

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
دلت میاد آخه پسر به این بامزگیییی😝 با رکساناو نگین فضلی لایو داشتن دیدی؟

چون ۳ روز بود اصلا ماهارو یادش رفته بود مگه میشه آخه

آره و خیلی هم بدم میاد 😐پارکی ها رو میریزن تو یوتوبرا

پروفایلم خودمو فرشادیم😈 عشق خودمه🥺به هیششششکی نمیدمش🥺حتی به شما سایلنت آرمی های عزیز😂🤦🏼‍♀️#فان.
مگه لاک هم هوس میکنن؟ حالا چون لاک نیاورده دیگه پشتش نیست؟؟ والا من الان چه شوهرم باشه چه بابام زنگ ...

خب اونا که ۲۴ ساعت پیش هم نیستن که اتفاقی براش بیفته ببرتش دکتر. هوس یه چیز آنی.

بچکم ۳ ماهه هوسش خوابیده فقط با نامزدش لج کرده . ماشالا اونم کننننننس

۱۹

یکاره زنگ زده هوس لاک کردم مگه لاک هوسیه اخه ...بفرضم هوس کرده  به نامزدش بگه بیامنو ببر بیرون اگه وقت داری خرید دارم بره لاک بخره  بعضی وقتا ادم میمونه چی بگه فک کنم نامزد دوستتم مثل من از سکانات دوستت تعجب کرده !!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
خب چیه والا. میره میگه لاک به این رنگ بدید دیگه کجاش سخته که واسه ۲۰ تومن سه ماه نرفته بگیره

عزيزم پسرا از اين كارا خوششون نمياد اصلا

بعضياشون حتي خجالت ميكشن

بهش بگو يه چيز ديگه رو امتحان كنه زود ميگيره براش