2777
2789

سلام خانما من ۵ ماهه تو اقدامم و یک هفته و سه روزه پیش به مدت ۲ هفته عفونت داشتم ترشحاتم زرد رنگ بود ولی خارش وسوزش نداشتم دکترم برام پماد تجویز کرد هرشب مصرف کنم خب موقعیت جورنبود بگیرم.تا بعدش یهو خشک شد و فرداش ترشحاتم شفاف و بی بو و کش دار شد تا جوری ک لباس زیرم کامل خیس میشد(ببخشید میگم)بعد رفتم کیت خریدم توتاک هامم گفتم ولی کسی جوابمو نداد.طبق دستوالعملش انجام دادم واز ۱۲ شهریور تا دوروز پیش تخمک گذاریم بوده.آخرین پریمم ۱ مرداد بود.حالا از دیروزه عضله رحمم درد میکنه سینمم متورم شده و میخارره و موقع رابطه واقعا دل درد میگیرم نمیتونم تحمل کنم.ترشحاتمم بدون بو و تخم مرغی شده و چسبناک.اینم بگم ک قبل ازدواجم پریام منظم بود ولی بعدش یه هفته یا ۵ روز عقب میوفتاد از وقتی اقدامم شروع شد فقط تو این ۵ ماه ۳ بار پری شدم .تروخدا اگ تجربه دارید یا میدونید راهنماییم کنید بنظرتون باز برم پیش دکتر؟آزمایش و سونو هم دادم چیزی نبوده اصلا نمیدونم چ حرکتی کنم ک به نفعم باشه بخدا

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤

بخاطر استرس هست که اقدام کردی... 

یه مدت بی خیال شو خوب میشی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی اقدام میکنی بدن واکنش نشون میده. نگران نباش. انشالله به زودی زود یه نینی خوشگل بیاد تو بغلت

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بخاطر استرس هست که اقدام کردی...  یه مدت بی خیال شو خوب میشی

واقعا این ماه بیخیال هستم و همش یوگا میرم .اینکه رحمم درد میگیره و میسوزه نفخ شکم دارم نمیدونم چی بخورم ک خوب شم اذیت میشم🤧بنظرت پمادرو بخرم؟درده رحمم 

به خاطر عفونته؟

وقتی اقدام میکنی بدن واکنش نشون میده. نگران نباش. انشالله به زودی زود یه نینی خوشگل بیاد تو بغلت

فدات عزیزم ممنونم ازت♥️🌹

یک مرداداخرین پریودت بود پس الان بیبی چک بزنی نشون میده

میگم ک تو این ۵ ماه ۳ بار فقط پری شدم دوماه دوماه میوفته عقب ۶ شهریور آزماش دادم منفی شد از ۱۲ شهریور تا۱۵ شهریور تخمک گذاریم بود با کیت زدم.برای همین میگم به این زودی باردار نمیشم🤧🤧🤧😢

واقعا این ماه بیخیال هستم و همش یوگا میرم .اینکه رحمم درد میگیره و میسوزه نفخ شکم دارم نمیدونم چی بخ ...

درد رحمت باید بری سونو بدی بر رسی بشی... 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

درد رحمت باید بری سونو بدی بر رسی بشی... 

🤧🤧سونو داخلی دادم گفتن سالمی اون ماه خداکنه باز نگن داخلی😢😓

میگم ک تو این ۵ ماه ۳ بار فقط پری شدم دوماه دوماه میوفته عقب ۶ شهریور آزماش دادم منفی شد از ۱۲ شهریو ...

اینبارکه پریود سدی برو دکترروز سوم بهت لترورول بده اقدام کن بدون استرس انشالله سریع باردارمیشی

🤧🤧سونو داخلی دادم گفتن سالمی اون ماه خداکنه باز نگن داخلی😢😓

داخلی دقیق تره... فک نکنم چیز خاصی باشه... 

اینبارکه پریود سدی برو دکترروز سوم بهت لترورول بده اقدام کن بدون استرس انشالله سریع باردارمیشی

حتما ممنونم ازت🌹♥️