مثلا امروز تولدم بود مامانمو خواهرم ک پیش هم بودن حتی یادشون نبود حتی تلفنی هم باهم حرف نزدیم شوهرم از صبح تا ساعت ۱۱ شب تنهام گذاشت تازه باردار شدم نخواستم برم بیرون بخاطر پله های زیاد ساختمونمون با انقدر تنها موندم و زل زدم ب درو دیوار دیوونه شدم اخرشب هم شوهرم ی دروغ بزرگ گفت و گفتم چرا داری دروغ میگی گفت همینه ک هست ناراحتی برو خونه بابات خیلی ناراحتم خیلی دلم شکسته حس میکنم برای هیچکس اهمیت ندارم
هیچ دوستی ندارم همسایه هامم همه اشون ی مشت اشغالن ک فقط فضولی بلدن
الهی بگردممم
ناراحت نباش
تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم، خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم چی میگی منم بخاطر مامانم خیلی وقتا تحمل کردم چون اونم همش میگه ابرو
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
گرفتم تعهد هم گرفتم میدونی ادمیه ک حتی اگه رو ب کارهم بگیریش باز گردن نمیگیره خیلی دروغگوعه
خدا به دادت برسه🥺🥺خودت اذیت نمیشی اینطور ادامه بدی؟
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
اذیت ک چ عرض کنم بخدا انقدر بغض میکنم حس میکنم همین الانه ک خفه بشم فقط بی محلی کردن دوای دردمه
الهی🥺🥺چرا میخوای ادامه بدی به این زندگی مادرتو قانع کن بعد پدر این شوهر بیشعورتو درار ک همچین زندگی واست ساخته تماما مهرتو بگیر و بچه هم نده بهش برو یه گوشه با بچه زندگی تو بساز