2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 93 پست
هیچ دوستی ندارم همسایه هامم همه اشون ی مشت اشغالن ک فقط فضولی بلدن

الهی بگردممم

ناراحت نباش

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
خب چرا طلاق نمیگیری؟نمیخوام اسم جدایی بیارم‌ ولی مگه گناه تو چی بوده🥺🥺ک هرکار دلشه میکنه

ینی میگی دوباره طلاق بگیرم؟نمیتونم مامانم دور از جون دق میکنه از ترس ابروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی میگی دوباره طلاق بگیرم؟نمیتونم مامانم دور از جون دق میکنه از ترس ابروش

بترسون شوهرتو‌ ازش تعهد بگیر ک خیانت نکنه بهت این درصورتیه‌ ک مدرک داشته باشی ازش تعهد ک باشه‌ ادم میشه‌

میدونم‌ چی میگی منم بخاطر مامانم‌ خیلی وقتا تحمل کردم چون اونم همش میگه ابرو

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

همه مثل هم نیستن.باور کن من انقدرررر همسرمو دوست دارم که حد و اندازه نداره ولی دو سال پیش تولدشو فرا ...

میخوام از این ب بعد مثل خودشون باشم من یاده و بدبختم عشق و دوست داشتنم برای عزیزام فراوونه اونا اینجور نیستن گاهی ارزو میکنم کاش یکی مثل خودم رو داشتم

بترسون شوهرتو‌ ازش تعهد بگیر ک خیانت نکنه بهت این درصورتیه‌ ک مدرک داشته باشی ازش تعهد ک باشه‌ ادم م ...

گرفتم تعهد هم گرفتم میدونی ادمیه ک حتی اگه رو ب کارهم بگیریش باز گردن نمیگیره خیلی دروغگوعه

گرفتم تعهد هم گرفتم میدونی ادمیه ک حتی اگه رو ب کارهم بگیریش باز گردن نمیگیره خیلی دروغگوعه

خدا به دادت برسه🥺🥺خودت اذیت‌ نمیشی اینطور ادامه بدی؟

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

اذیت ک چ عرض کنم بخدا انقدر بغض میکنم حس میکنم همین الانه ک خفه بشم فقط بی محلی کردن دوای دردمه

الهی🥺🥺چرا میخوای ادامه بدی به این زندگی مادرتو‌ قانع کن بعد پدر این شوهر بیشعورتو‌ درار‌‌ ک همچین‌ زندگی‌ واست ساخته تماما‌ مهرتو بگیر و بچه هم نده بهش برو یه گوشه با بچه زندگی تو بساز

تولدت مبارک 💖🎂🎈🎁🎀💞🌺

انشالله بهترین هدیه رو از خدا بگیری 💖💗⁦❤️⁩

انشالله همیشه ی همیشه تنت سلامت 💗 و دلت شاد 💖 و لبت خندون باشه⁦❤️⁩

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚