2777
2789
عنوان

اینکه شوهرم بره عشقش رو عقد کنه کاش دروغ بود ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همین الان تاپیک زدم درباره این پربازدیدا نهایتا دعا کنید و رد شید. کی میدونه کی راستگوئه کی ...

خواهر من دیشب از سالعت۵ تا۹صبح تو ی تاپیک دغ کردم و کل دیشب و امروز بیدار بودم

دختر بیشعور ۱۸سالش نشده با دوست پسرش رابطه داشته ۱۵روز پریود نشده اومده میگه چمه میگم برو ازمایش خون میگه از کجام خون میگیرن میترسم تنها جایی نرفتم اووووف من دغ داد خدا شاهده دیشب و امروز الانم از صبح غیب😭😭😭

اجازه نمیخاد میخاد جدا بشیم 

خب بره گمشه بگو تا امولتو ب نامم نکنی جدا نمیشم ب هیچ وجه ن اجازه بده ن طلاق بگیر ک ندونه اون زنیکه رو عقد کنه

من یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادرم من یک زنم و ب زن بودنم افتخار میکنم 👸
منتظری بگیم داستانت چیه ؟ بگو خب😊😊😊😊

عزیزم خلاصه گفتم شوهرم میخاد عشق اولش رو ب عقد خودش در بیاره.. اصل حرف من اینه دل نسوزونین واسه کسی اگه راهکاری دارین بدین  آخه خودم خیلی  اوایل ک اومدم نی نی سایت اذیت میشدم مشکلاتو میخوندم

بچه دارین میخواستین جدا شین اومد تو زندگیتون یا بخاطر اون دارید جدا میشید؟

ن نمیخاستم اوایل قصد نداشتم جدا شم اما خب... گریه هامو کردم غصه هامو خوردم الان دیگ سرد سردم  ی طورایی قوی شدم‌ب فکر آینده خودمم

عزیزم خلاصه گفتم شوهرم میخاد عشق اولش رو ب عقد خودش در بیاره.. اصل حرف من اینه دل نسوزونین واسه کسی ...

اخه چ راه کاری مشکلتون چیه دوست نداره؟؟

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
خواهر من دیشب از سالعت۵ تا۹صبح تو ی تاپیک دغ کردم و کل دیشب و امروز بیدار بودم دختر بیشعور ۱۸سالش ن ... : /discussion/topic/7218128/%d8%a7%db%8c%d9%86%da%a9%d9%87-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d9%87-%d8%b9%d8%b4%d9%82%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%b9%d9%82%d8%af-%da%a9%d9%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b4-%d8%af%d8%b1%d9%88%d8%ba-%d8%a8%d9%88%d8%af?postId=206982927

خب چرا اینجوری میکنی؟؟؟ 😕

کم مونده بگی بیا خودم ببرمت آزمایشگاه!

خودتو درگیر نکن، خیلیا دروغ میگن به کل. 

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
بدون دلیل میتونه دوباره ازدواج کنه؟

بله،به راحتی آب خوردن 

ببین یک سری شرط و شروط ها در قانون پیش بینی شده 

ولی خب متاسفانه باید بگم همه و همه فرمالیته هستن و هیچ کدوم ضمانت اجرا ندارن 

تنها امتیازی که به زن داده میشه همون حق دادخواست طلاق هست و لاغیر

✨🤍...Be what you are