2777
2789
عنوان

بلغمی ها و آشنا به بلغم وارد شین

7462 بازدید | 23 پست

دوستان من دکتر تشخیص غلبه بلغم دادن..و من الان ۴۵روز از اصللح مزاجم میگدره و خسته شدم ۶کیلو هم وزن کم کردم...میخام بدونم اگه بخام تمومش کنم چ بلایی سر بدنم میاد؟؟دوبارع چاق میشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاقی شکم و پهلو...آب ریزش دهن رو بالش...سردی دست و پا

دقیقا منم دارم اصلاح مزاج یعنی چی میشه بگی چی نمیخوری جی میخوری نمیخام سو استفاده کنم اگرم‌نمیخای نگو

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

من به کل خیلی شکم و پهلو زده بودم...هر چقد ورزش و رژیم میگرفتم فایده نداشت...علائمم هم گفتم ..رفتم تحت نطر طب سنتی...کلی دمنوش و داروهای گیاهی برام نوشتن...۶کیلو لاعر شدم..ولی دیگه نمیدونم ادامه چی میشه...خودمم خسته شدم..میخام این رژیممو تمومش کنم

دقیقا منم دارم اصلاح مزاج یعنی چی میشه بگی چی نمیخوری جی میخوری نمیخام سو استفاده کنم اگرم‌نمیخای نگ ...

عزیزم...هر بدنی جوریع ...من یه سری دمنوش مث بابونه و عسل و نعناع و عسل....یه سری غذا های ممنوع ..مثل کشک و مرغ و برنج هندی و ماکارونی و یه سری شربت و قرص گیاهی...مثل سی لاکس لیورگل و...

من به کل خیلی شکم و پهلو زده بودم...هر چقد ورزش و رژیم میگرفتم فایده نداشت...علائمم هم گفتم ..رفتم ت ...

ینی چه رژیمی داری؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁