2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا خیرت بده، خیلی خندیدم، یعنیییی🤣🤣🤣

هوم گفتم کع؟خندع خیلی خوبا بخند نزار کسی قایم کن اون دندونارو 

اگ کرد حذفش کن:)

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
هوم گفتم کع؟خندع خیلی خوبا بخند نزار کسی قایم کن اون دندونارو  اگ کرد حذفش کن:)

🤣🤣🤣🤣چش چش سلطان ماییی💖💖💖🙋

در این دنیا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ...چه برسه به فضای مجازی ... 
خوابم نمیبره، دوستی هم ندارم تو سایت😂 واکسن هم زدم و از ترس این که شوهرم تو خوابدنخوره به بازوم که ...

واکسن نزدی که راحت بخوابی واسه من😂😂😂

افرین هواست بع خودت هس 😂😂💼💜

غربت تموم عالمه :‌)
عزیزم من که کلا انگشتانم درد میکنه،چیزی به ذهنم نمی‌رسه🤔💖

من از تاپیک قبلیام کش میرم 😁

یه بار فرش شسته بودیم خاستیم بندازیم رو دیوار  خواهرم گفت بیشترشو بندازیم تو کوچه افتاب بگیره زود خشک بشه ....تا فرشو انداختیم صدای فریاد یکی اومد خواهرم خندید گفت فرشه دردش اومده خخخخخخ رفتیم اونور دیدیم زده پسر همسایه افتاده پای دیوار .....نگو نشسته اونجا افتاب بگیره اقا گیجولی ماهم فرش خیسو هول دادیم افتاده رو سر اون 

تون خدا یه دوایی بکون برا چله بر بچه همسایه مون ملا لیلیوم 😂

الان یه چیزی یادم افتاد😂 دبیرستانی بودم بعد بچه برای خواهر برادرام دنیا می‌آمد مامان می‌گفت تو براشان دعای چله بنویس😂

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
@نیکی0 ‍  @وروجکتم ‍  @آبشاررررم ‍  @تخمهآفتابگردان ‍  @star ...

هلو عزیزم 😌😌😍😍😍

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/