2777
2789

بچه ها شوهرم برام پول میزنه 

ولی گاهی اوقات بخاطر مشغله زیاد یادش میره

خودش میگه بهم بگو

یه بار بهش گفتم دوست ندارم خودم بگم

حالا میخوایم سر این موضوع صحبت کنیم

بچه ها میدونم وظیفشه

ولی دلم میخواد با یه جمله خوب با لحن خوب بهش بگم

خودش باید بدونه وبزنه  و دوست ندارم بگم

لطفا وخواهشا تایپک رو به حاشیه نبرید

فقط جواب سوالم لطفا 

میخوام بگم که تاثیر داشته باشه و حرفم رو قبول کنه 

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش خوشبحالت.

دومم اینکه بهش بگو من دلم میخاد تو برام پول بزنی به کارتم بدون که بخام و بگم چون خیلی به دلم میشینه

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
بگو عزیزم همونموقع که حقوق میگیری دوسدارم یمقدارم به حسابم بزنی

اینطوری نمیخوام بگم

میخوام بگم خودت برام بزن من نیمخوام بگم

در تاریخ 1400/04/04 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. خدا جونم ممنونم به خاطر اتفاقات خوب پیش رو

بگو عزیزم بهتر اینه که برام هفتگی بزنی شاید یهو اتفاقی بیوفته یا چیزی که سریع لازم بشه و‌من بهت دسترسی نداشته باشم اینجوریم لازم نیست بگم ‌بهت هی مشکلیم پیش نمیاد 

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

بگو وقتی خودت می‌زنی بدون یادآوری من 

میفهمم که همیشه بفکرم هستی میفهمم که چقدر اهمیت دارم و مشغله اول ذهنت هستم 

یه همچین جمله هایی خودت حالا ویرایش کن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
بگو وقتی خودت می‌زنی بدون یادآوری من  میفهمم که همیشه بفکرم هستی میفهمم که چقدر اهمیت دارم و م ...

آره اینا عالیه

اولش خوشبحالت. دومم اینکه بهش بگو من دلم میخاد تو برام پول بزنی به کارتم بدون که بخام و بگم چون خیل ...

والا آواز دهل از دور خوش است

هر کی یه مشکلاتی داره

متاسفانه ما مردا یه مقدار تو این مسائل ضعیفیم و باید کاری رو ازمون بخوان تا انجام بدیم

و من اصلا دوست ندارم بگم

عزت نفسم اجازه نمیده و احساسی خوبی نمیگیرم