بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لا اله الا الله محمد رسول الله Just god and humanity انسان سالار_یکتاپرست_همسن و سال گرای مثبت(0_2 سال بالا و پایین فرقی نداره👈رشد درک و فهم هیچ ربطی به گروه و سن و سال نداره.بلکه بستگی به شرایط و خواسته های آدم داره)_روشنفکر متعادل(در برابر همه) انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی و تغییر دادنِ دیگران و سوءاستفاده از رابطه و نسبت ممنوع لطفا این کاربری رو فقط توو تاپیکای فلسفی_روانشناسی تگ کنید سیناشاهینشهر
ممنونم عزیزم بابت نظرت فحش خوبه یاد بگیرن تو زندگی به درد میخوره 😂😂
قربانتون🌷🌹
من بدم میاد از فش😂😔 ولی توو جهان سوم بدرد میخوره متاسفانه
لا اله الا الله محمد رسول الله Just god and humanity انسان سالار_یکتاپرست_همسن و سال گرای مثبت(0_2 سال بالا و پایین فرقی نداره👈رشد درک و فهم هیچ ربطی به گروه و سن و سال نداره.بلکه بستگی به شرایط و خواسته های آدم داره)_روشنفکر متعادل(در برابر همه) انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی و تغییر دادنِ دیگران و سوءاستفاده از رابطه و نسبت ممنوع لطفا این کاربری رو فقط توو تاپیکای فلسفی_روانشناسی تگ کنید سیناشاهینشهر
فقط یه چیزی که خیلی اذیت کننده هست سرویسهای بهداشتی شون هست ۹۹درصدسربازان اصلا اعتقادی به رعایت بهد ...
دوره ی آموزشی سرویسای بهداشتی خیلی کثیف بود
سرویسام خراب بودن 4 صب بیدارمون میکردن باید میرفتیم سر نماز تا میخواستیم تمیز کنیم و آب به سر و صورتمون بزنیم،میومدن گیر میدادن از طرفی مسئول سرویس بهداشتی باید تمیزش میکرد همه چیز در هم بر هم بود من شکرِ خدا روز برگم😊