taraaanom مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 466 عنوان به این بینی میاد عملی باشه 😓😓+عکس 966 بازدید | 50 پست سه ماه و نیم هست بینیم رو عمل کردم نمیدونم ورم داره یا فرم نهاییش این هست ارتفاع بینیم زیاده نوکش هم درازه😓😓 1400/06/17 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghoghaaa عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 3223 بنظر من ک معلومه عمله وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 اوکی تر میشه صبر کن واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
دخترقوی1 عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 5602 واقعا عالیه بعدم برا من یکسال طول کشید تا ورم واقعیش بخوابه خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
اغواگراحساس عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 8554 چقددددددددددد نازشدهامن عین این میخامگوشتی بود یا استخون اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
shalgham18 عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1463 اره خیلیم قشنگه ولی تا یکسال باید صبر کنی تا ورمش بره درازیشم مال همه اولش اینجوریه منظورت از ارتفاع زیادو نفهمیدم فقط شکر خدا که نام علی در اذان ماست...❤️