2777
2789
عنوان

به این بینی میاد عملی باشه 😓😓+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 50 پست
ازدردت بگو از کبودیش کلا از خونریزیش چ ساعتی عمل شدی چ ساعتی مرخص نمیدونم همرو بگو

درد که اصلا نداری حتی یه ذره کبودی هم بستگی به جراحت داره من افتضاح کبود شدم ولی از روز هفتم.کبودی هام رفت تا یک ماه کاملا غیب شد عملم هم دو ساعت و نیم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد که اصلا نداری حتی یه ذره کبودی هم بستگی به جراحت داره من افتضاح کبود شدم ولی از روز هفتم.کبودی ه ...

بعد بهوش اومدن چی؟

چن بار رفتی مطب دکتره و چیا پرسیدو چبا گفتی 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
ازدردت بگو از کبودیش کلا از خونریزیش چ ساعتی عمل شدی چ ساعتی مرخص نمیدونم همرو بگو

گلم خودم عمل نکردمه دوستم عمل کرده

ولی الان که بهش پیام میدم نمیتونه حرف بزنه

عکس هم برام میفرستاد خواهرش کلا صورتش ورم کرده

خون هم زیاد از دست داده،دیروز که میگفت همش خون خودم میره داخل گلوم قورتش میدم🤮عملش سخته ولی بنظرم به زیبایی بعدش می ارزه

اون گفت۱۴تومن هزینش شد

باید دنیارو دَک کنیم/پسبخندنخندی مدیونی😉
 بعد بهوش اومدن چی؟ چن بار رفتی مطب دکتره و چیا پرسیدو چبا گفتی

نه عزیزم من بعد به هوش اومدن هم اصلا درد نداشتم فقط چون قبل از این عمل یه جراحی دیگه هم کردم تو یک ماه یه کم بی حال بودم کلا تا امروز که سه ماه و نیم هست پنج بار رفتم مطب دکتر چیز خاصی نمیپرسه جلسه اول اسپلینت سیلیکونی رو از داخل بینیم در اورد جلسه دوم گچ رو باز کرد بخیه رو کشید جلسه سوم  چهارم و پنج چک کرد ببینه فرو رفتگی قوز یا مشکل تنفسی نداشته باشم