2777
2789
عنوان

دکور منزل

133 بازدید | 9 پست

سلام خانما

چند وقته که میخوام توی دکور و رنگ خونم تغییر ایجاد کنم حالا میخواستم بدونم بنابر تجربه و نظرتون چه رنگی برای دیوار خونه ای که فرش های کرم با حاشیه گلبهی و مبل های کرم هستش و اینکه میخوام برای پرده ی پذیرایی یه والان ساده ی یه طرفه بگیرم پرده هم سفید با گلدوزی های گلبهی محو هستش حالا والان باید چه رنگی باشه 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

کسی نیست 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نظر من دیوار سفید  پرده هم همرنگ مبلها تاپیکتوباعکس بزارشایدخانمهابیان رنگ مبلها با ...

همین الان دیوار ها سفید هستن میخوام از این یک نواختی بیاد بیرون 

متاسفانه دوربین گوشیم خرابه و نمیتونم عکس بزارم 

همین الان دیوار ها سفید هستن میخوام از این یک نواختی بیاد بیرون  متاسفانه دوربین گوشیم خرابه و ...

آهان

کاغذدیواری هم میشه زد.جاریم یک سمت اتاق پذیرایی که تلویزیون رونصب کردن به دیوار،کاغذدیواری زدن خوشگل شده پرده روهم همرنگ مبلها گذاشتن 

آهان کاغذدیواری هم میشه زد.جاریم یک سمت اتاق پذیرایی که تلویزیون رونصب کردن به دیوار،کاغذدیواری زدن ...

یعنی بقیه اش سفید باشه اتفاقا خودمم به این فکر کردم 

آره یکی دیگه ازبرادرشوهرهام هم یک طرف دیوارپذیرایی شون رونماشو آینه کاری کرد ولی خوب هزینش زیادمیشه

ممنون از پیشنهادت گلم 

مرسی که وقت گذاشتی