قربونت عزیزم🌺 حالا یک چیز عجیب تر بگم من ۷ هفته رفتم پیش بی بی گفت چندباری هم توی خواب هم بیداری بدجور ترسیدی برای همین بچت سقط شده منم تعجب کردم گفتم نههههه😶 خونریزی نکردم بابا چی میگی😒😐 هیچی دیگه توجهی نکردم، برای سونو قلب که رفتم ،قلبش تشکیل نشد و سقط شد ،عجیب بود برام😬 دقیق مشکل طرف و بیماریکه داری میگه😑🤐 خلاصه صبر کردم سه ماه بگذره دوباره اقدام کنم😶💪انشاءالله اینبار بمونه برام🙂🤲
آدرسش مجد ۲۹ بود ،توی این تعطیلات کرونایی فکر کنم راه نمیداد۰🤔
و اما من☺
یک مرحله زالو قسمت رحم انداختم و دوماه توی پریودی بادکش گرم کردم هرروز روی شکم مخلوط خرما و روغن دنبه و عسل میذاشتم و روشو پلاستیک میذاشتم، موقع پاکی همیشه شب تا صبح و صبح تا شب روی شکمم بود شب ها میشستم تازه میذاشتم ، و موقع پریودی ملحم شکمی روی شکم میذاشتم و یک گیاهی داده بود که شب ها باید میذاشتم بجوشه و روی بخارش میموندم واژن بخور میدادم و صبح ها روی ذغال میذاشتم و دود میگرفتم ، شیاف و قطره معجزه آسا و ژل رحم هم تزریقی بودن و چنتا عرقیجات و یک چای عروس که خیلی تلخ بود😬همینا یادمه🙄🤔
خیلی خیییلی خییییییلی دقیق و مو به مو من همشو انجام میدادم ،خییلی هم سخت بود مخصوصا اون موادی که موقع پریودی باید استفاده میکردی😥
و همسرم حجامت گودی کمر و زالو و بادکش هم کرد و یک داروی پودری هم بهش داد
قیمتش هم خیلی خاطرم نیست اسفند و فروردین دارو ازش گرفتم ،یکیار نشستم همه ی داروهایی که گرفتیم و پول ویزیت که پیش بی بی هر سری میرفتم و زالو و بادکش اینارو حساب کردم به همراه داروهای شوهرم فکر کنم یک تومنی شده بود ،فقط یادمه هزینش خیلی آنچنان زیاد نشده بود