2777
2789
عنوان

راه حل بدین واسه کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 69 پست
مگه چنده من ۸۵ هستم راضیم

بین 85 و 90.

85 برام کوچیکه..90بزرگه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
الان نون تو بزرگیه. دست نزن 

واقعاً؟ پس حداقل بگین چجوری سفتش کنم؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دیگه باس بلد باشه    

بابا تجربه  

بین 85 و 90. 85 برام کوچیکه..90بزرگه

منم همینم تازه گاهی بزرگتر هم میشه موقع بارداری و شیر دهی، 😕😪

شوهرم دوست داره ولی، منم میگم تو این زمینه طرز فکرت قدیمیه، میگه هر چی بزرگتر بهتر 😁، وگرنه کلا پسر اوپن مایندی هست ولی خب تو این زمینه نه 🙈

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خوبه که چند سالته  ؟ مادر شدی ؟

34 دو تا بچه دارم...از نوجوانی بزرگ بود و آرزو داشتم کوچیک بشه  

منم همینم تازه گاهی بزرگتر هم میشه موقع بارداری و شیر دهی، 😕😪 شوهرم دوست داره ولی، منم میگم تو ای ...

شوهر منم دوس داره حتی رژیم هم گرفتم تا کوچیک بشه اما وقتی فهمید ناراحت شد ..اما خوب شونه هام درد میکنه پشتمم همینطور...مردا درد شونشو نمیفهمن فقط چون بزرگه دوس دارن  

واقعاً؟ پس حداقل بگین چجوری سفتش کنم؟

سوتینی بخر که جنس کافش پارچه های محکم باشه. سریع وا نره، محمولا سوتین های خارجی خوبن. سوتینی بخر که بندش پهن باشه و میکشی محکم باشه. گیره های محکمی از پشت داشته باشه حداقل یه تا قزن . سایز بند رو جمع و جور تر کن طوری که سینه رو بالا بکشه و ول نشه. اما شبا در بیار که فشار روی سینت نباشه. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

من 80 برام کوچیکه 85 بزرگ    

بازم خوبه یه سایز از من کوچکتره

شوهر منم دوس داره حتی رژیم هم گرفتم تا کوچیک بشه اما وقتی فهمید ناراحت شد ..اما خوب شونه هام درد میک ...

خود شوهرم اعتراف میکنه ها این درد کمرت بخاطر اینه که کلی وزنه همراهته اما خب منم لاغر کنم بدش میاد، تازه من کلا زیاد قد و وزن ندارم 159 قدمه و 60 قبل بارداری وزنم، اما خب دیگه من عادت کردم تقریبا، من فقط چون زیاد کمر و پهلو ندارم وقتی سینم پر باشه رو کمرم ادامه سینه میزنه بیرون مخصوصا از سوتین از کمرم خیلی بدم میاد بخاطر اونم که شده دوست دارم لاغر بشم

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️