2777
2789
عنوان

مشکلی که با همسرم دارم بیاید لطفا

437 بازدید | 31 پست

متوجه شدم همسرم خودارضایی میکنه

میتونم به جرات بگم زیبا هستم تو این مساله کم براش نمیزارم

قبلا حدس زده بودم تا اینکه با چشم خودم دیدم

گفت ترک میکنه و بهانه های دیگه

تو این ماه دو بار اونم من سمتش رفتم

دیگه خسته روحی شدم چیکار کنم دخترمون چندماه بدنیا اومده 

از طرفی پسر خیلی خوبیه که تو فامیل همه تعریف میکنن

جایی شده که میگم طلاق بگیرم ازش

از طرفی آبروش میره

از طرفی دلمم براش میسوزه

یعنی میتونم تا آخر عمر تحمل کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يا با خودش برين پيش مشاور

يا اگر هيچ جوره راضى نشد از ى مشاور خودت كمك بگير

چيزى نيست ك راه حلى نداشته باشه ( البته اگ خودش هم بخواد)

زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/از كوچه هاى بلند از غروب هاى خلوت و از خيابون هاى بدون عابر ميترسى/از صداى موتور سيكلت ها و دوچرخه هايى كه بى هدف در كوچه پس كوچه ها ميچرخند ميترسى/از بوق ماشين هايى كه ظهر هاى گرم تابستون جلوى پاهات ترمز ميكنند و تو فقط چهره آدم هايى رو ميبينى كه در چشم هايشان حس نوع دوستى موج ميزند/زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/ مهربانى ات دست خودت نيست/خوب ميشوى حتى با آنان كه چندان با تو خوب نبوده اند/دلرحم ميشوى حتى در مقابل آنان كه چندان رحمى به تو نداشته اند/درباره ات قضاوت ميكنند درباره هر لبخندى كه بى ريا نثار هر احمقى كرده اى/درباره زيبايى هايت كه دست خودت نبوده و نيست درباره تارهاى موهايت كه بيخيال از نگاه هاى شك آلوده ى احمق ها از روسرى بيرون ريخته اند/درياره روح و جسمت،درياره تو و زن بودنت،عشقت،قضاوت ميكنند.

بخاطر کرونا دکتر نمیره

خیلی بهش گفتم برو مشاور

قبلا نمیدونستم اینکارو میکنه بخاطر اینکه سرد بود باهام گفتم برو مشاور که نمیره

الانم فهمیدم بازم امتناع میکنه از رفتن