2777
2789
عنوان

بچه ها کمک لطفا

149 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها چن روز پیش باهمسایمون دعوامون شد شوهرم توعصبانیت ب صاحبخونمون گف میخاهیم بریم ازاین جا صاحبخونمون سریع رفته ب بنگاه سپرده خونه رو حالا خونه بااین قیمت گیرمون نمیاد ما اصفهانیم شوهرم میگه بریم اسلامشهر خونه مادرم زندگی کنیم چکار کنم گیجم بخدا

خونه مادرشوهر نرو

تمام

زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/از كوچه هاى بلند از غروب هاى خلوت و از خيابون هاى بدون عابر ميترسى/از صداى موتور سيكلت ها و دوچرخه هايى كه بى هدف در كوچه پس كوچه ها ميچرخند ميترسى/از بوق ماشين هايى كه ظهر هاى گرم تابستون جلوى پاهات ترمز ميكنند و تو فقط چهره آدم هايى رو ميبينى كه در چشم هايشان حس نوع دوستى موج ميزند/زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/ مهربانى ات دست خودت نيست/خوب ميشوى حتى با آنان كه چندان با تو خوب نبوده اند/دلرحم ميشوى حتى در مقابل آنان كه چندان رحمى به تو نداشته اند/درباره ات قضاوت ميكنند درباره هر لبخندى كه بى ريا نثار هر احمقى كرده اى/درباره زيبايى هايت كه دست خودت نبوده و نيست درباره تارهاى موهايت كه بيخيال از نگاه هاى شك آلوده ى احمق ها از روسرى بيرون ريخته اند/درياره روح و جسمت،درياره تو و زن بودنت،عشقت،قضاوت ميكنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اصفهان میخوای بری اسلامشهر تهران؟ 

تو اصفهان بالاخره یه جا پیدا میشه 

مگه مهاجرت به همین سادگیه؟ 

کار و شعلتون چی میشه؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
از اصفهان میخوای بری اسلامشهر تهران؟  تو اصفهان بالاخره یه جا پیدا میشه  مگه مهاجرت به ه ...

منم ب شوهرم میگم ولی دلش انگار کنده شده میگه میرم یه کار پیدا میکنم بچه دوسال ونیمم دارمازیه طرف شوهرم فشار اورده ازیه طرف خانوادم

خودش نیست اخرهفته ها یه روز میاد یعنی ممکنه همون یه روز اذیتم کنه 

هرچى باشه خونه خودت نيست

تجربه ها ثابت كرده هيچ جوره خونه مادرشوهر نبايد زندگى كرد

زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/از كوچه هاى بلند از غروب هاى خلوت و از خيابون هاى بدون عابر ميترسى/از صداى موتور سيكلت ها و دوچرخه هايى كه بى هدف در كوچه پس كوچه ها ميچرخند ميترسى/از بوق ماشين هايى كه ظهر هاى گرم تابستون جلوى پاهات ترمز ميكنند و تو فقط چهره آدم هايى رو ميبينى كه در چشم هايشان حس نوع دوستى موج ميزند/زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/ مهربانى ات دست خودت نيست/خوب ميشوى حتى با آنان كه چندان با تو خوب نبوده اند/دلرحم ميشوى حتى در مقابل آنان كه چندان رحمى به تو نداشته اند/درباره ات قضاوت ميكنند درباره هر لبخندى كه بى ريا نثار هر احمقى كرده اى/درباره زيبايى هايت كه دست خودت نبوده و نيست درباره تارهاى موهايت كه بيخيال از نگاه هاى شك آلوده ى احمق ها از روسرى بيرون ريخته اند/درياره روح و جسمت،درياره تو و زن بودنت،عشقت،قضاوت ميكنند.
سعی کن یه خونه کوچیکتر با همین پولت پیدا کنی حتی همون اسلامشهر هم رفتی خونه بگیر خونه مادر شوهر سخته

اخه میخاهیم باپول پیشمون یه مغازه بزنیم خود مادرشوعرم اخرهفته ها یه روز میاد نیست ب نظرت همون یه روز بلای جونم میشه؟

خونه مادرشوهر نرو، یعنی جهنم میشه زندگیت ، من با اینکه مادرشوهرم خوبه ولی دختر خواهرشوهرم هفته ای دو روز اونجاست زلزله ست ، هر مهمونی میاد من باید پذیرایی میکردم هر جا میرفتیم باهامون می اومد ،....همون اصفهان بمون با صابخونه  صحبت کن ....اما خونه مادرشوهر نرو