امروز بعد از چند روز که بی بی چک منفی شده بود، یه بی بی چک روژان زدم و همون دقیقه های اول هاله ضعیف انداخت.وقتی خشک شد واضح تر شد. حالا بنظرتون چکار کنم؟ کی برم آزمایش؟؟
همون دقیقه اول هاله میندازه؟؟ شاید بارداری!! ماه پیش سیکلم ۳۲ روزه بود. امروز ۴۱ سیکل هستم
انشاالله که بارداری
نه واسه من با گذشت زمان هاله میفته
اون ماه ۱۳ شدم سیکلم ۲۸ روزه
سیزدهم یه لک دیدم فکر کردم لانه گزینی
تا الان که ۵ باره بیبی میزنم خبری نیست
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
اینم بگم که از یازدهم علائم پریود رو داشتم بعد چند روز الان هیچ علائمی ندارم
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
ان شاءالله دفعه ی بعدی. خدا صحیح و سالمش رو بهت بده 😊🌱
انشالله ❤️ولی امروزم یه بی بی چک دیگه هم زدم. باز هاله انداخت و بعد از خشک شدن پررنگ تر شد، از دیروزی پررنگ تره، حالت تهوع هم دارم هنوز، صبح میخواستم دمنوش زعفرون بخورم که پریود بشم شوهرم نذاشت، میگه شابد آزمایشگاه اشتباه کرده باشه🤔