2777
2789
عنوان

ده روز تأخیر و هاله بی بی چک روژان(عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 28 پست
میترسم منفی بشه☹️☹️😩قبلا اینجوری شده بود آخه.

خودت میدونی من جات بودم صبر نمیکردم چون خودم موقعی که فهمیدم باردارم حاله بی بی چک اینقدر کم رنگ بود دیده نمیشد ولی آزمایش مثبت شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وآسه منم   بی‌بی چک مدیکور زدم   هاله اینجوری میفته من به حساب منفی میزارم ماه قبل چندم ...

همون دقیقه اول هاله میندازه؟؟ شاید بارداری!!

ماه پیش سیکلم ۳۲ روزه بود.

امروز ۴۱ سیکل هستم

فر گیس یعنی گیس فر  
همون دقیقه اول هاله میندازه؟؟ شاید بارداری!! ماه پیش سیکلم ۳۲ روزه بود. امروز ۴۱ سیکل هستم

انشاالله که بارداری

نه واسه من با گذشت زمان هاله میفته

اون ماه ۱۳  شدم    سیکلم ۲۸ روزه

سیزدهم  یه لک دیدم  فکر کردم   لانه گزینی

تا الان که ۵ باره بی‌بی میزنم  خبری نیست

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

اینم بگم که از یازدهم   علائم پریود رو داشتم   بعد چند روز   الان هیچ علائمی ندارم

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
حالا هنوز معلوم نیست باردار باشم که😄

ان شاءالله هستی. مبارکا باشه 😊😇

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
دیروز آزمایش دادم منفی شد، باردار نبودم

ان شاءالله دفعه ی بعدی. خدا صحیح و سالمش رو بهت بده 😊🌱

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
ان شاءالله دفعه ی بعدی. خدا صحیح و سالمش رو بهت بده 😊🌱

انشالله ❤️ولی امروزم یه بی بی چک دیگه هم زدم. باز هاله انداخت و بعد از خشک شدن پررنگ تر شد، از دیروزی پررنگ تره، حالت تهوع هم دارم هنوز، صبح میخواستم دمنوش زعفرون بخورم که پریود بشم شوهرم نذاشت، میگه شابد آزمایشگاه اشتباه کرده باشه🤔

فر گیس یعنی گیس فر  
انشالله ❤️ولی امروزم یه بی بی چک دیگه هم زدم. باز هاله انداخت و بعد از خشک شدن پررنگ تر شد، از دیروز ...

آره خب حالا چه عجله ایه، صبر کن ببین چی میشه 😊