دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 عنوان رنگ چشم نوزاد كي ثابت ميشه 1776 بازدید | 25 پست دخترم چشم مشكي و مو مشكي به دنيا اومد الان شش هفته شدم چشماش قهوه اي روشن و موشم روشن تر شده؟الان ثابت شده يا ممكنه دوباره تيره بشه؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین 1400/06/17 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99861 مگه ثابت نی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sabaartin عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 844 نه دیگه تیره نمیشه تو وناو شار دلم یه قانون جدای دری..وناو اعتقاداتم تو خوت حکم خدای دری❤
marefat70 عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 41270 بعدچهلم یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
borgraponzel2 عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 2226 داداش منم از شیش ماهگی ثابت شداولش چشماش طوسی مانند بود با موهای مشکی از شیش هفت ماهگی شد موهای قهوه ای چشمای قهوه ای حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
فرشتههه۲ عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2060 هنوز ثابت نیس تا ۶ ماهگی حداقل داداشم تا یه سالگی آبی بود، بعدش خاکستری شد سرمه ای ها آبی میشه 🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :)
m____a عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1873 من چشمام موقعی که بدنیا اومدم میگن ابی بوده به مرور زمان شده عسلی هی رنگش عوض میشه فکر کنم کوچولوی شماهم اینجوریه🙂خداحفظش کنه یه دل شکسته که نیاز داره شما نی نی سایتهابراش دعا کنید تا حاجت روا بشه😔💔
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 نه دیگه تیره نمیشه مطمئني؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 داداش منم از شیش ماهگی ثابت شد اولش چشماش طوسی مانند بود با موهای مشکی از شیش هفت ماهگی شد م ... دختره من تيره بوده به دنيا اومده الان روشن شده برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 من چشمام موقعی که بدنیا اومدم میگن ابی بوده به مرور زمان شده عسلی هی رنگش عوض میشه فکر کنم کو ... دختر من دنيا اومده مشكي بوده الان قهوه اي روشن يعني روشن تر شده به مرورميخوام ببينم تيره ميشه باز؟ برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
sabaartin عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 844 مطمئني؟ بله بچه منم اومد دنیا مو مشکی چشم مشکی بود ولی الان قهوه ای شده چشماش موهاشم بور شده تو وناو شار دلم یه قانون جدای دری..وناو اعتقاداتم تو خوت حکم خدای دری❤
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 بعدچهلم الان ٤٦ روزشهاول تيره بود الان روشن شده برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
دلدارم مدیر استارتر عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 632 بله بچه منم اومد دنیا مو مشکی چشم مشکی بود ولی الان قهوه ای شده چشماش موهاشم بور شده بعد از چند وقت ثابت شد؟دختر من الان ٤٥ روزشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین