2777
2789
عنوان

جاری

421 بازدید | 35 پست

سلام خوشگلا یه سوال ؟شمااگه یه جاری داشته باشید که هم ازلحاظ ظاهری هم ازلحاظ مالی ازشما بالاتر باشه چه جوری باهاش کنار میاین؟ البته هنوز جاریم نشده قراره بشه حالا به نظرشما سنگین وسرد باشم باهاش یانه رابط ی دوستی برقرار کنم من خیلی بزرگترم ورابطه ی خوبی با خواهرشوهرام دارم وتوجمع خیلی شوخی میکنیم وخوش میگذرونیم وقتی یه غریبه بافاصله ی سنی میاد توفامیل فکرکنم یه جوریه نه؟ دوستان؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی صمیمی نشو و حد خودتو نگه دار ولی محترمانه رفتار کن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

من باشم باهاش خوب و محترمانه برخورد میکنم اگه خودمونی باشه که منم باهاش خودمونی میشم نه که همون محترمانه

تو 2 سالگی موفقیت یعنی بتونی حرف بزنی/تو 5 سالگی موفقیت یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 18سالگی موفقیت یعنی داشتن گواهی نامه/تو 20سالگی موفقیت یعنی داشتن رفیق خوب/تو 80 سالگی یعنی بتونی خوب حرف بزنی/تو 90 سالگی یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 95 سالگی داشتن رفیق..حالا به نظرت زمین گِرده؟یا زمان؟

دقیقا جاریم بعد اینکه تو چنین شرایطی قرار گرفت سعی کردن خودشو شوهرش منو تخریب کنن. البته اون فکر میکرد پایینتره همین ک سر کار بود همه ی ملاکای منو میپوشوند ولی اعتماد ب نفس نداشت. الان من دو ساله با همه قط رابطم

با هرکی در حد خودش مهربون و خوب رفتار میکنم...من دارم شرایط شما رو و احترام و محبت هست بینمون و البته هردومون از مادرشوهر فتنمون میترسیم بخاطر همین اصلا باهم درددل به اونصورت نمیکنیم..شاید یکی دوبار فقط من درددل کردم اونم مال پارسال بود...تازه شوهرامونم خاله زنکن و حرف ببر بخاطر همین ما جاریا محافظه کارانه رفتار میکنیم

چون وضعش از شما سر تره باهاش سرد باشی؟؟🤦🏻‍♀️ که چی بشه؟ خیلی زشته این کار

یهو قاطی نشو خیلی از اول گرم نگیر، هرچقدر ک خودش راه میداد باهاش صمیمی شو

و از اول این مقایسه های خاله زنکی رو بذارین کنار خواهشا😐🤦🏻‍♀️

!WTF : Wow That's Fantastic
اخه این فکرا چیه این چه طرز تفکریه مگه کسی ک بالاتر از شما باشه یا پایین تر قراره صدمه ای به شما بزن ...

اصلا این حس رقابت با جاری رو واقعا درک نمیکنم..منظورم به اسی نیست کلا میگم...اونم یه بنده خداست عین ما دیگه...اگه زندگیش خوبه شوهرش خوبه و خوشی بهش داده اگرم بده باز شوهرش...اونم یه غریبست مثل ما