2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیک دسر فینگر فود میزنم. عالیه

جدی؟ عزیزم میشه من و راهنمایی کنی؟ درآمدت چطوره؟ 

ما شهرمون کوچیکه البته تقریبا مردمش باکلاسن😂

شما کلاس رفتی؟من دسر بلد نیستم،ولی فینگر فود و غذاهای سنتی میتونم،سودش خوبه؟شغل وقتگیریه؟

[QUOTE=206889032]جدی؟ عزیزم میشه من و راهنمایی کنی؟ درآمدت چطوره؟  ما شهرمون کوچیکه البته تقریبا مردمش باکلاس

پیجم تو امضام هست فالو کن ببین هر کدوم که بلدی درست کنی به مشتری پیشنهاد بده 

@cakekhanegivanila اینم کانالمه 

شغل وقتگیریه. کلاس نرفتم اما مدرک بین الملی قنادی دارم. 

تو خونه سفارش هم میگیرم بین 2 تا 4 تومنه بستگی داره به جشنو نامزدی یا تولد های خونگی متغیره. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
[QUOTE=206889032]جدی؟ عزیزم میشه من و راهنمایی کنی؟ درآمدت چطوره؟  ما شهرمون کوچیکه البته تقریب ...

عزیزم من دسر و شیرینی بلد نیستم زیاد

غذا و فینگر فودبیشتر بلدم بنظرتون اون طرفدار داره؟

عزیزم من دسر و شیرینی بلد نیستم زیاد غذا و فینگر فودبیشتر بلدم بنظرتون اون طرفدار داره؟

اره خیلی. تولد ها. نامزد ها. عروسی ها. کافی شاپ ها. باید نمونه ببری اینجا تا باهات قرار داد ببندن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️