2777
2789
عنوان

بارداری

98 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر میشه کمکم کنین من هفته پیش توی روز تخمک گذاری اقدام کردم سه روز بعدش باز اقدام کردم دیشب بعد از رابطه مجدد مقداری ترشح خونی دیدم امروز هم همینطور نمیدونم ب علت رابطه هست یا لک لانه گزینی از کجا میتونم اینو متوجه بشم ؟من 8ماهه عروسی کردم و بعضی اوقات بعد از رابطه خونریزی کمی دارم ولی فقط بار اول ک میرم سرویس بهداشتی ولی اینبار امروز هم دیدم  

خونریزی بعدازرابطه خوب نیی باید بری معاینه بشی شایدزخمی التهابی چیزی داری

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک بارداری الان نمیاد بعد موعدته احتمالا زخم داشتی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
رفتم عزیزم مشکلی نداشتم

خب خداروشکرکه مشکل نداشتی.دکترت نگفت ممکنه اون خونریزی براچی باشه؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
مگه نمیگن 6تا ده روز بعد از لقاح ؟و اینکه خب الان 10روز از تخمک گذاری گذشته 

خیلیاهستن لک لانه گزینی ندارن.من خودم اصلا نداشتم.بعدشما میگن همیشه بعدازرابطه اینجوری هستین؟؟؟

نه گفت شاید چون تازه ازدواج کردی و رابطتون هفته ای یکباره ب این دلیله 

راستی خشکی واژنم میتونه باشه علتش

خیلیاهستن لک لانه گزینی ندارن.من خودم اصلا نداشتم.بعدشما میگن همیشه بعدازرابطه اینجوری هستین؟؟؟

همبشه همیشه نه گاهی اوقات مثلا از هر سه چهر بار یبارش ولی فقط تو اولین سرویس بهداشتی خون میدیدم