2777
2789
عنوان

شرق تهرانیا بیاین لدفن

481 بازدید | 26 پست

بچه ها دکتر زنان خوب سمت شرق که یه نفر یه نفر وارد اتاقش بشن  (یعنی از اونا نباشه که بگه سه نفر برن تو اتاق بعد ویزیتشون کنه) معرفی میکنین   البته کارشم خوب باشه

دکتر امینی

مطبش خلوته و خیلی برای بیمارش وقت میزاره

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیتک طرازی محدوده رسالت

باید مشکل حاد داشته باشین تا قبول کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کدوم محدودس؟

بین فلکه دوم و سوم تهرانپارس 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
نه واسه چکاب و این چیزا

خوب پس هیچی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نوشين نظري سمت رسالت؛دلاوران ؛درمانگاه شوكت؛روزاي شنبه ودوشنبه مياد ساعت١١ونيم تا٢ظهر؛دكترخوبيه بيمارستان نياكان هم هست ميتوني تو اينستا پيجش رو سرچ كني؛البته آدرس وشماره تلفن درمانگاه شوكت رو تواينستا نذاشته از توگوگل پيدا كن؛دكترخوبيه من خودم پيشش ويزيت ميشدم؛ 

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"