مامان زيبا ممنون از اينكه هر روز كلي وقت گذاشتي و با توجه به شرايط زندگيت و دو تا بچه براي ما داستان زندگي ات را تعريف كردي من به شخصه با نوشته هات كلي گريه كردم و دعا كردم كه زندگي ات درست بشه ولي يه گله ازت دارم آخر زندگيت را خيلي كلي گفتي كاشكي حداقل اون قسمت هايي مثل جدا شدن خونه تون از مادرشوهر را يه ذره با جزييات ميگفتي آخه براي من به شخصه سوال بود كه چطور شوهرت راضي شد مستقل از مادرش بشيد .
متم خیلی دوست داشتم داستان زندگیش اتفاقا اینجا رو که چجور از مادرشوهر جدا شدی ومستقل خیلی کلی گفت
قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم و از خدا چیزهایی میدانم که شما نمیدانید!سوره یوسف آیه ۸۶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقيقا كاشكي حداقل بياد برامون بگه. جون مطمنا مادرشوهرش خيلي حرصي شده از مستقل شدن شون
درستع تگش کردین حتما میا
قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم و از خدا چیزهایی میدانم که شما نمیدانید!سوره یوسف آیه ۸۶