2777
2789

‌‏صبح ها لبخندی بچسبانيد گوشه لبتان

دليلش مهم نيست، 

اصلا نيازی به دليل ندارد، 

لبخند است ديگر، 

هفت خان رستم که نيست

يک ليوان چای تازه دم بنوشيد

يک موسيقی خوب برای خودتان پخش کنيد 

و گذشته و آينده را بگذاريد به حال خودشان

مهم همان صبح، همان لبخند، 

همان چای، همان موسيقيست

سلام

صبحتون بخیر☕️😌

بریم یه چند تا عکس انرژی مثبت ببینم 

چه صبحانه هایی همین الان بلند شین یه آهنگ پر انرژی بزارید و برید سراغ آماده کردن یه صبحانه مقوی برا روح و جسمتون 🌻☀️

خوردن انگوربه صورت ناشتا باعث پاکسازی بدن و روده می‌شود... 🍇💫

به به چه چای خوش رنگی 😍😍😍

خوردن آب و عسل همراه با آب لیمو اونم ناشتا هم برای معده خوبه هم برای سوخت و ساز بدن برای کسایی که میخوان لاغر شن به شدت توصیه میکنم 🍯

خب خب تنبلی رو بزارید کنار و بلند شین و یه روز عالی بسازید فقط خودتونید که میتونید به خودتون کمک کنید برا لحظه ای هم که شده ناراحتی و مشکلاتتون رو فراموش کنید 😇 🌸🌻☀️

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

شما هم عکسای پر انرژی و قشنگتون بزارید حتی عکس صبحانتون رو 😁انرژی بدید 😍

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوونم انرژی گرفتم با تاپیکت😍😍

وای خدای روشکر هدفم از این تاپیک همین بود که شادتون کنم وبرا لحظه ای هم که شده ناراحتیتون رو فراموش کنید 😍🌸💞

وای خدای روشکر هدفم از این تاپیک همین بود که شادتون کنم وبرا لحظه ای هم که شده ناراحتیتون رو فراموش ...

فدای تو❤💗💖💕💓💞

گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌙🌸اصالت بلوچ😌❤

اخی اینقد نیاز ب انرژی مثبت دارم ولی همش ی گوشه افتادم خونم شده پر از انرژی منفی استرس چن ماه دیگه رو میخورم استرس اتفاقی ک هنوز نیفتاده کاش این چن وق ب خوبی بگذره 😭

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
اخی اینقد نیاز ب انرژی مثبت دارم ولی همش ی گوشه افتادم خونم شده پر از انرژی منفی استرس چن ماه دیگه ر ...

قر بدنت بشم ناراحت نباش یکم ذهنتو آزاد بزار غصه اتفاقی که نیفتاده رو نخور خدا بزرگه همه جی رو بسپار به اون از امروز شروع کن از خودت 

ان شاءالله که همه مشکلاتت حل شه عزیزدلم 🌸💞

بفرمایید انبه

آخ آخ 🤤 🤤 🤤 من عاشق انبه هستم 😋😋نوش جونت عزیزم 💞💞🌸

گشنم شد که اسی🤒

😂😂عزیزم 

بلندشو یه صبحانه جانانه و مقوی بر بدن بزن 😋😋😋😋🌻🌻🌻🌸🌸

قربونت عزیزم😍😘

خدا نکنه عزیزم 🤍 💛 💙