2777
2789
به نظرم شما احتیاج به مشاوره داری  حتما برو ببخشیدا واقعا خواهرانه بهت میگم مدل صحبت کردنت برا ...

بله درسته الان جامعمون جوری شده که همه احتیاج به مشاوره دارن

مال ما از آشنایی گذشته دیگه وقتی چیزی رو نمیدونین هم قضاوت نکنین خواهش میکنم

یکی دو ماه پیش بود سر حرف خیلی چرت دعوا کردیم من برگشتم بهش گفتم یا ادم شو یا تموم شه بره البته اونم بهم بی احترامی کرد قبلش اونم گفت باشه تموم کنیم

بعدش که تموم کرده بودیم دیدم مامانش با گل و عروسک و شیرینی و دستبنداومده خونمون 

گفت پسرم میگه خیلی دوست دارم اینارم واست کادو خریده اینجوری شد آشتی کردیم

من تو اون برهه زمانی که قهر بودیم شمارشو پاک کردم امشب بهم گفت با چه حقی شماره هامو پاک کرده بودی عکسامو پاک کرده بودی منم گفتم خودت گفتی برو من جایی نمیرم من ادم رفتن نیستم من اگه خیانت نبینم اصلا ولت نمیکنم برم  جایی مگر اینکه خودت بگی برو اونموقع هم خودت خواستی که برم منم رفتم من جز خیانت هر چی بدی ببینم میمونم منظورم همین بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته الان جامعمون جوری شده که همه احتیاج به مشاوره دارن مال ما از آشنایی گذشته دیگه وقتی چیزی ...

وقتی شما اینجا تو سایت عمومی حرف میزنی یعنی جمع شید منو قضاوت کنید 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
من قیافم بد نیست یعنی هیچ ارایشی نمیکنم هیچ عملیمندارم از متوسط بالاترم ولی اوند خوشگل نیستم که همه ...

باهاش صحبت کن ، شاید یک مشکلی هست بهش بگو قبلاً ازم ایرادی نمیگرفتی اما چند وقته اخلاقت عوض شده ، کلا بشین صحبت کن باهاش

آلما 🍎
من قیافم بد نیست یعنی هیچ ارایشی نمیکنم هیچ عملیمندارم از متوسط بالاترم ولی اوند خوشگل نیستم که همه ...

منم باشم ناراحت میشم

توام ازش ایراد بگیر بفهمه خودشم کامل نیست 😒

نه خیر پس اگه قصد شما قضاوت بوده نظر ندین 

اینجا تبادل نظره عزیزم شما نمیتونی به من بگی نظر بدم یا ن 😊

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
مردا مثل ما نه فکر می کنن نه حرف می زنن

بله درسته 

پس‌به دل نمیگیرم 

به خودشم چیزی‌نگفتم البته

چون تجربه طلاق داشته یکم منو میترسونه البته منم تو نامزدی قبلا جدا شده بودم

منم باشم ناراحت میشم توام ازش ایراد بگیر بفهمه خودشم کامل نیست 😒

من حتی ضدافتابم نمیزنم حتی یه رژلب . دخترا این روزا اینقد عمل و ارایش هستن اول تعریف خوشگلی یه دختر رو کرد بعد به من گفت زن خوبه معمولی مثل تو باشه .چندروزه ام ازم عیب میگیره دلم میخوا بگم کور بودی زشتیامو نمیدیدی روز اول