2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم من تا خیانت نبینم جایی نمیرم اینجوری جوابمو داد 😢😢

بعضی مردا واقا بدشون میاد 

بعدم حالا مگه موقع حرف زدن درباره خیانته😑😑😑😑 

جان من کمتر بیاین نی نی سایت جو اینجا سمه اثر میزاره روتون

آلما 🍎
اوه اوه چه حرف بدی زده🤔

ینی واقعی گفته ؟ خیلی جدی بودا بعدش کلی هم چت کردیم نگفت شوخی بوده بعدش صوتی زنگ‌زده بود من گفتم اون چه حرفی بود گفتی بعد گفتن من عذرخواهی کرد

دوش پسر منم باهم خوب بودیم از بغل ی عالمه ماشین ک پارک بود رد شدیم گفتش این همه ماشین برامن بود میدونی چیکامیکردم گفتم نه.گفت زیرت میکردم😐😑

با افتخار *معلم*

چرا خانما همیشه انقد توهم خیانت می زنن!؟

خب نگو خواهر من

حساسیتم زیاد نشون نده بنده خدا خواسته بازبون طنز بهت بگه دیگه این حرفو نزن

♡Remember!? -No+

به نظرم شما احتیاج به مشاوره داری 

حتما برو ببخشیدا واقعا خواهرانه بهت میگم مدل صحبت کردنت برای آشنایی قبل ازدواج درست نیست 

توهین بدیه به طرف مقابلت این که داری از اول ازبی اعتمادی حرف میزنی 

جای این جمله میتونستی بگی من به وفاداری تو ایمان دارم ولی خدای نکرده  روزی که خلافش ثابت بشه برام قابل پیش بینی نیست 

یکم عاقلانه تر رفتار کن با سیاست تر 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
ینی واقعی گفته ؟ خیلی جدی بودا بعدش کلی هم چت کردیم نگفت شوخی بوده بعدش صوتی زنگ‌زده بود من گفتم اون ...

چه میدونم والا تو هم نباید حرف خیانتو میزدی ولی خوب جواب اونم درست نبود 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چرا خانما همیشه انقد توهم خیانت می زنن!؟ خب نگو خواهر من حساسیتم زیاد نشون نده بنده خدا خواسته باز ...

نه یکی دو ماه پیش بود سر حرف خیلی چرت دعوا کردیم من برگشتم بهش گفتم یا ادم شو یا تموم شه بره اونم گفت تموم کنیم

بعدش که تموم کرده بودیم دیدم مامانش با گل و عروسک و شیرینی و دستبنداومده خونمون 

گفت پسرم میگه خیلی دوست دارم اینارم واست کادو خریده اینجوری شد آشتی کردیم

من تو اون برهه زمانی که قهر بودیم شمارشو پاک کردم امشب بهم گفت با چه حقی شماره هامو پاک کرده بودی عکسامو پاک کرده بودی منم گفتم خودت گفتی برو من جایی نمیرم من ادم رفتن نیستم من اگه خیانت نبینم اصلا نمیرم جایی مگر اینکه خودت بگی برو اونموقع هم خودت خواستی که برم منم رفتم 

نه یکی دو ماه پیش بود سر حرف خیلی چرت دعوا کردیم من برگشتم بهش گفتم یا ادم شو یا تموم شه بره اونم گف ...

دوست داره گلم داره با زبون بی زبونی بهت میگه اینو

گفته اگه جایی بری خودم ماشین زیرت می گیرم منظوشو درست نرسونده میخواد بگه نمیزارم بری هیچ جوره

♡Remember!? -No+