آره تا حدودی همینه اما فقط نه در برخورد با جنس مخالف حتی ممکنه در ارتباط با پدر و مادرم باشه.یعنی هم ...
دلیل اینکه میخاهی همرو از خودت راضی نگه داری چیه؟ میترسی طرد بشی؟
با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
آره تا حدودی اما خیلی سخته هی بخای احساستو سرکوبوکنی
کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
دلیل اینکه میخاهی همرو از خودت راضی نگه داری چیه؟ میترسی طرد بشی؟
آره شاید.دیگران توجه کافی به پیشرفتات و ویژگی های خوبت نداشته باشن یا تو به چشمشون میای.متاسفانه تو جامعه به قدری کمبود آموزش و اطلاع رسانی هست هم به پدر مادرا هم بچه ها و نوجوونا که انقد آسیب پذیری زیاد شده و حتی خودع منم باید تازه بفهمم این چیه😐😐😐😐
همیشه بم میگفتن دیگه بزرگ شدی(فقط۲سالم بود) نباید بازی کنی و.. منم باورم شده بود وقتی بچه تو تلویزیون میدیم بازی میکنن اینقد حسرت میخوردم وهمش خواب بازی کردن میدیدم تا کمک تبدیل شد به کینه و مهرطلب شدن
کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
آره شاید.دیگران توجه کافی به پیشرفتات و ویژگی های خوبت نداشته باشن یا تو به چشمشون میای.متاسفانه تو ...
تو گوگل سرچ کن خب ببین باید چیکار کنی، مسلما یکی از راهاش تقویت عزت نفس هست دیگه .. ولی حالا که میخواهی بیشتر اطلاعات بدست بیاری بنظرم ی مطالعه ای هم راجع ب طرحواره ها و تله های شخصیت بخصوص تله ی رها شدگی داشته باش
با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.
منم همینجوریم نه ز مادر مهری دیدم نه از پدر همیشه بم میگفتن دیگه بزرگ شدی(فقط۲سالم بود) نباید بازی ...
منم خودم تو یه خانواده بزرگ شدم که همیشه مامانم باید تاییدم میکرد حتی از بیرون که میومدیم بهش میگفتم مامان ازم راضی بودی؟😂و اینکه تو دوتاخوانواده پدر و مادری کاملا متضاد یعنی میگم متضاد یعنی یکی سفید یکی سیاه یکی خانواده مامانم انقد ازخودش مایه میزاره که بعد اگه یکی جواب خوبیاشون نده میشینن خودشون میخورن.اون یکی خانواده انگار نه انگار😂یعنی فقط فقط به فکر خودشوننن.منم برای اینکه ثابت کنم شبیه اونا نیستم و تایید بشم اینجور شدم فکر میکنم چون دائما با خانواده مادرم رفت و آمد داریم
ممنون.شما با همسرتون چه رفتاری دارید؟منظورم اینه ایشون حالشون بهتر شده؟
من نبودم که گفتم همسرم مهر طلبه عزیزم😁
اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم ☹️اما الان این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه
نهه منظورم اینه که جواب منو نباید میدادی اشتباه شده😂 من مجردم بخدداع